Kaffeskole i Vejle hos BRYG Coffee House

Kaffekursus i Vejle

Vil du lære at lave bedre kaffe? Så tag på kaffekursus i Vejle hos BRYG Coffee House!

Danskerne elsker kaffe, og en stor del af befolkningen mener, at morgenkaffen har meget at sige om hvor god dagen bliver. Derfor kan du lige så godt starte dagen godt ud, og lave en fantastisk kop kaffe, og give dig selv de bedste forudsætninger for en god dag. Men hvordan laver man så en god kop kaffe? Jo, det kan du lære på kaffeskole i Vejle hos Bryg Coffee House!

Den lille kaffebar i Vejles gågade ligger cirka 5 minutters gang fra byens banegård, og har den gode kaffe i fokus. De lærer meget gerne fra sig, og du får helt sikkert en lærerig og spændende oplevelse, der tager din kaffebrygning til nye højder!

Klik her for at læse mere om, eller bestille Kaffekursus i Vejle hos BRYG Coffee House.

Hvad er inkluderet i oplevelsen Kaffekursus i Vejle?

  • 1,5 times undervisning udi kaffekunsten
  • Lær om kaffens rejse, fra bønnen bliver plukket til den bliver drukket
  • I lærer den professionelle smagsteknik – cupping
  • Lær at sammensætte forskellige smage og kaffetyper, og at vælge kaffen der passer bedst til din smag

Alt i alt en meget lærerig oplevelse, og tager du på kaffekursus i Vejle går du helt sikkert derfra med ny og spændende viden om kaffens forunderlige verden.

Kaffeskole i Vejle hos Bryg Coffee House

Mere om BRYG Coffee House

Som sagt befinder BRYG sig i lige midt i Vejle. Ganske få minutters gang fra banegården, og lige midt i byens gågade. Det er oplagt at kombinere kaffeskolen eller cafebesøget med en shoppingtur i Vejles dejlige butikker. Hos BRYG Coffee House er du i kyndige hænder. De dygtige og professionelle baristaer guider dig gerne igennem kaffebønnens univers, hvad end du er på kaffekursus i Vejle eller blot skal have en kaffe to-go.

Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med kaffeskole i Vejle, og håber du får en fantastisk kaffeoplevelse!

Med venlig hilsen
Living-Guide.dk

Er du på udkig efter flere spændende og velsmagende oplevelser så i Vejle? Så tag et kig på vores liste over de bedste oplevelser i Vejle.