Gavekort til gravide

Gavekort til graviditetsmassage

Den bedste gaveidé til den gravide er et gavekort til graviditetsmassage. De fleste ved at selvom graviditeten oftest er en dejlig og smuk tid for familien, er det til tider utroligt hårdt for den kommende mor.

Derfor er et gavekort til graviditetsmassage i København en god og helt sikkert meget velkommen gave.

Der anbefales 25 minutters massage når man er gravid. Derfor inkludere dette gavekort til graviditetsmassage følgende:

Hvad er inkluderet:

  • 25 minutters graviditetsmassage.
  • Kolde drikke og te.
  • Adgang til spaområdet med saltvandsspa, dampbad og sauna, hvor der før og efter massagen kan slappes helt af.

Massagen, Spa, dampbad og sauna finder sted hos Arndal i København.

Om Arndal Spa

Arndal Spa er en oase midt i byens pulserende liv, hvor afslapning og velvære er udgangspunktet for at give kroppen et boost af fornyet energi, inden den sendes tilbage til hverdagen. Det er erfarne behandlere, der står bag massageoplevelserne, og de vejleder gerne omkring produkter, der passer til lige netop dig.

Arndal er kendt som et sted hvor der virkelig er forkælelse og afslapning. Og hos Arndal tilbyder de meget mere end Graviditetsmassage. Du kan få ansigtsbehandling, brunch, massage, Spa og chokolade og meget meget mere. Se meget mere her om de forskellige muligheder.

Graviditetsmassage i København
Er du interesseret i graviditetsmassage, men bor du ikke i hovedstaden? Så fortvivl ej – Helle Thorups klinik i Århus tilbyder også graviditetsmassage.

Er det bare afslapning du kigger efter til dig og kæresten? F.eks et dejligt kæreste ophold! Kan det anbefales at kigge nærmere på f.eks Marienlyst Strandhotel, Ystad Saltsjöbad, eller et romantisk ophold på Kragerup gods.

Det kan også være en mulighed at tage en afstikker væk fra Danmark og besøge f.eks London, Berlin eller Barcelona. Eller er du til maksimal idyl anbefaler vi en tur til Smukke Cornwall i Sydengland.

Uanset hvilke oplevelser du kigger efter, har vi helt sikkert noget der kan fange din interesse på siden. Der kommer hele tiden nye spændende oplevelser og rejser til, så hold øje med siden.