Sommelier kursus København

Sommelier kursus København – hos Not your USUAL winebar.

Har du altid interesseret dig for vin ? Elsker du at eksperimentere med forskellige smage? Så skal du på Sommelier kursus København. Her kan du i den grad få opgraderet din viden omkring de forskellige vine – og deres egenskaber.
Kurset er helt klart et must for dig der gerne vil skridtet videre med din interesse for vin. Denne oplevelse strækker sig over ikke mindre end 6 undervisningsdage af 2 timer per gang. Og der skal også udarbejdes en skriftlig opgave – så det er virkeligt en seriøs oplevelse!


Sommelier kursus København
 

Her på Sommelier kursus København arbejdes der med alle nuancer af vinen. Smagen, aromagen, dybden af smagen og farven på vinen. Kort sagt alt. Her kan du virkelig nørde på et meget højt plan. Så går du med tanker om at blive en sand mester – kan vi kun anbefale at hoppe ud i det! Oplevelsen kan også købes som gavekort. Så hvis du kender en der virkelig ville elske denne oplevelse – så er det også en oplagt mulighed.

 

Oplevelsen hos Not your USUAL Winebar inkluderer: 

  • 2 timers undervisning i 6 uger. 1 gang om ugen.
  • Kursusmateriale inkluderet i Sommelier kursus København
  • Meget bred og grundlæggende viden om vin
  • Hvilke faktorer påvirker vinen
  • Skriftlig opgave ved kursusafslutning

Vidste du at sommelier er fransk og betyder mundskænk? Og at på nogen meget fine restauranter har sommelier samme status som chefkokken?

 

Mere om Not your USUAL Winebar: 

Sommelier kursus København fokuserer på de mindre vinlande, for at fremhæve de fremragende kvaliteter hos disse. Det betyder at du både kan opleve dansk vin, men også fra lande som Armenien og Ungarn vil være at finde. Og så står de altid klar til en snak om vin, hvis du lægger vejen forbi.

Har I fået lyst til flere oplevelser, så er I havnet det rigtige sted. Hvad med at besøge vores Guide til vinsmagninger? Her kan du finde tips og tricks. Eller hvad med Vin og ostesmagning i København – nu hvor I alligevel er her?