ginsmagning kolding

Ginsmagning Kolding – hos Trekantens Bartendere

Er du klar til at tage det næste skridt udi ginsmagning? Så skal du prøve ginsmagning Kolding! Her vil du opleve en helt anden verden. Normalt forbinder man gin med enebær og gran. Men den lærdom bliver du nødt til at glemme når du booker ginsmagning Kolding. For her prøves der til med helt nye smagsvarianter, såsom citrus, havtorn og lyng.

Det betyder for dig som oplever, at du er med i forreste geled, hvad angår smagninger at denne gyldne drik. Fordi med smagsnuancer som netop disse ligger du i et felt af utroligt populære varianter af ginsmagninger. Så glem alt om gin og tonic – ginsmagning Kolding er så meget mere! Her får du en dybere forståelse af dynamikken bag en god gin.


ginsmagning kolding
 

Oplevelsen hos Trekantens Bartendere inkluderer: 

  • Unik ginsmagning på ialt 3 timer
  • Velkomstdrinks
  • Mindst 5 forskellige Gin & Tonic med tilbehør
  • Unikke fortællinger om verden af gin og tonic
  • Indlagt quiz omkring det lærte.
  • Forplejning bestående af let tapas og snacks i forløbet.

Vidste du at gin opstod i Indien, da englænderne forsøgte at undgå malaria? Men sjovt nok var det ikke englænderne som var de første til at producere gin. Det var faktisk hollænderne. Gin har igennem tiden haft mange smagsnuancer, men de mest brugte igennem tiden har været enebær og gran.

 

Mere om Trekantens Bartendere:

Trekantens bartender som står bag ginsmagning kolding elsker bare gin. Derfor har de besluttet at lære dig hemmeligheden bag den perfekte ginsmagning kolding. Alle bartenderne er uddannede, og har allesammen flere års erfaring. Det er din garanti for kvaliteten af denne oplevelse.

Sidder du nu og har fået lyst til flere oplevelser, så fortvivl ej. Du er kommet til det helt rigtige sted. Her hos living-guide er det vores mission at formidle gode oplevelser til gode priser. Derfor tøver vi heller ikke med at anbefale Ginsmagning i Kolding hos Trolden Bryghus. Og hvis det skal være lidt mere eksotisk, så vil vi klart anbefale Ølsmagning på Den Engelske Pub i Kolding.

Vi kan også anbefale jer at tage på dette lækre Cocktailkursus i Kolding.