Afslapning i Hornbæk

Nyd et Gourmetophold hos Bretagne badehotel i Hornbæk

Et Gourmetophold hos Bretagne badehotel, er et rigtig dejligt afbræk fra den travle hverdag som mange af os kender. Det er en forkælelse af krop og sjæl!

Fra badehotellet er der udsigt over Hornbæk sø og Kattegat, samt kun 5 minutter til stranden, hvor man kan gå en dejlig afstressende tur hvis vejret tillader det.

På selve badehotellet spiller det ingen rolle hvordan vejret er. Når det er koldt tændes der op, så den hyggelige stemning kan nydes, selvom det både blæser og regner. Det er de perfekte omgivelser, til et Gourmetophold hos Bretagne badehotel, med både sø og hav omkring, samt en altid hyggelig atmosfære på selve badehotellet. Hotellet har været badehotel siden 1939.

Hvad er inkluderet i et Gourmetophold hos Bretagne badehotel: 

  • Kaffe & kage ved ankomst (mellem klokken 14.00-16.00)
  • Champagne & snacks
  • Gourmetmenu med 6 serveringer
  • Vinmenu
  • Kaffe & petit fours
  • Én overnatning i dobbeltværelse
  • Morgenmad
  • Gratis parkering

Samt en garanti for at du her får ladet dine batterier op. Der er ingen stress, kun ren afslapning og nydelse af øjeblikket.

Udover at nyde hinanden og det lækre badehotel, er maden også noget af det gæsterne roser badehotellet for. Så et Gourmetophold på Bretagne badehotel er både godt for sjælen, men samtidig også for din appetit. Der serveres altid retter der tilfredsstiller både maven og øjnene.


Gourmetophold på Bretagne badehotel i Holbæk. Nyd hinanden og øjeblikket
 

Leder du efter et ophold der giver dig ro i krop og sjæl, samt bringer dig tilbage i balance med dig selv? Så er et Gourmetophold på Bretagne badehotel helt sikkert et af de ophold du skal overveje. Du kan evt. give det som gavekort til en du vil forkæle.

Er du ved at kigge efter hvilke muligheder der er, for at finde et lækkert ophold til kæresten, konen, manden eller bare en du holder af, så kan du finde mange flere oplevelser i hele Danmark og Sverige i vores kategori “miniferie“.