Kaffekursus København

Kaffekursus København – hos The coffee Collective

Er du også en af dem som går rundt med en lille barista i maven, eller elsker du bare god kaffe? Hos Kaffekursus København, giver vi dig nu muligheden for at forfølge den drøm. Hvad enten din foretrukne kaffe er almindeligt sort, en cafe latte eller noget helt tredje – så er her også plads til dig! For her må der rigtig gerne nørdes kaffe.
Kurset der varer i over 2 timer, får dig virkelig bragt “up to date” på alt det sidste nye indenfor kaffe. Hvilke bønner man bruger, hvilken kværningsgrad og sågar temperaturen på vandet har indflydelse på hvordan kaffen smager. Så giv dig selv, eller en du holder af en dejlig oplevelse med Kaffekursus København.


Kaffekursus Købnehavn
 

Oplevelsen kan naturligvis også købes som et gavekort. Det gør det hele meget nemmere, fordi deltageren så selv kan bestemme hvornår oplevelsen skal finde sted. Og det gør også oplevelsen til en oplagt gaveide. Og vi kender jo alle en som altid skal prøve ny hobby af.

Oplevelsen hos The Coffee Collective inkluderer: 

  • Kaffekursus København varer i alt 2,5 time
  • Lækker smagning med indlagt undervisning om de mange smagsnuancer
  • Hvordan finder de helt rigtige bønner til dine kaffe?
  • Lær alt som di forskellige brygmetoder som håndbrygget filterkaffe på Kalita Wave, Espro Stempelkande og Aeropress.
  • Lær om hvilket udstyr der er nødvendigt for at dog at komme igang der hjemme.
  • Begyndernørderi omkring bryggeopskrifter, kværningsgrad, bryggetid og meget andet.

Vidste du at verdens mest udbredte kaffesort er Arabicakaffe, som udgør helt op i mod 85% af verdens samlede kaffeforbrug og at kaffe hovedsagligt vokser i det tropiske bælte?

Mere om The Coffee Collective: 

Kaffekursus København har et risteri, som sammen med 3 barer og en skole udgør kernen i oplevelsen. Missionen er at formidle budskabet om den gode kaffe, således at også den lille hjemmebarista kan få gode oplevelser.
Hvis I har fået mod på flere oplevelser, så vil vi klart anbefale Ølsmagning hos Ølsnedkeren, som virkelig er et besøg værd. Eller hvad med Champagnesmagning København ?