cocktailkursus Aarhus

Cocktailkursus Aarhus – i samarbejde med Timm Vladimirs køkken

Går du med en lille bartender drøm, skal du prøve cocktailkursus Aarhus. Her får du i en samlet pakke alt hvad du behøver for at imponere enten vennerne eller familien. Lær hvordan man shaker, stirrer og tilretter smagen. Men ikke nok med det. Der gennemgås også forskellige typer spiritus – og hvad de gør for smagen. Og slutteligt skal du naturligvis også lære om finishen på den færdige drink, så modtageren får en samlet oplevelse af dit håndværk.
Med andre ord – så overlades intet til tilfældighederne, når det gælder om at gøre dig til den perfekte bartender.


cocktailkursus Aarhus
 

Oplevelsen kan naturligvis opleves af mere end 1 person. Så tag et par venner med og få en fantastisk dag sammen, hvor hyggen er i højsædet. Oplevelsen kan naturligvis også købes som gavekort – så kan modtageren helt selv bestemme hvor og hvornår.

 

Oplevelsen hos Timm Vladimir inkluderer: 

  • Cocktailkursus Aarhus varer mindst 2 timer
  • Historien om cocktails.
  • Lær om de forskellige spiritustyper.
  • Shake, stirring, muligheder for smagsvariationer og anretning.
  • Mindst 3 forskellige cocktails smages
  • Undervejs vil der være snacks

Mere om Timm Vladimirs køkken: 

Timm Vladimirs køkken har en vision om at madlavning skal være sjovt! Og derfor vægter de formidling meget højt. Men det betyder også at de gør alt det grove arbejde – så I kan fokusere på alt det sjove såsom at shake, stirre og smage på cocktailkursus Aarhus.

Hvis I har fået lyst til flere oplevelser af samme kaliber, så er I kommet til det rette sted. Her hos Living-guide er vores mission at finde de bedste oplevelser til de bedste priser. Derfor kan vi blandet varmt anbefale Ølsmagning på Århus Bryghus. Det er en af vores mest efterspurgte oplevelser. Eller hvad med en Highlanders bar ginsmagning, som helt sikkert også vil være en perferkt oplevelse at dele med vennerne.

Living-guide ønsker jer rigtig god fornøjelse!