Tempelmassage København

Tempelmassage København hos Ni’mat

Har du brug for en pause fra hverdagen er Tempelmassage København lige hvad du har brug for. På Vendersgade som ligger i byens midte, finder I Ni’mat, som er byen ældste og største spa. Her kan I opleve østens mystik kombineret med dansk kvalitet når det er bedst. Indretningen i Ni’mat leder derfor umiskendelig tankerne på eventyr som “alladin” og “1001 nat”. Buddaer står i hver hjørne og byder majestætisk velkommen. Og en duft af røgelse hænger blidt om din næse.

Velkommen til eventyret! Her får du i en samlet pakke 1/2 times fodkur, og en personlig tilpasset helkrops massage. En perfekt pause fra den overfyldte kalender og den evigt bimlende telefon. Forkæl dig selv. Eller endnu bedre. Tag en ven eller veninde med, så I sammen får skabt nye oplevelser hos Tempelmassage København!  Oplevelsen kan også gives som gavekort. En fantastisk gave til en du virkelig holder af.


Tempelmassage København
 

Oplevelsen hos Ni’mat inkluderer: 

  • Fodkur på ½ time  (fodbad, fodpeeling, fodmaske og fodmassage).
  • Helkropsmassage af 1 times varighed.
  • Personligt og frit valg af aromaolie. Denne blive benyttet under din massage.
  • Frisk frugt og 1 glas bobler under Tempelmassage København
  • Adgang til spaområdet før/efter spabehandlingen.

Det anbefales at møde op 1 time før massagen for at få det fulde udbyttet af det utroligt lækre spa område.

Mere om Ni’mat:

Selvom personalet i Tempelmassage København kommer fra vidt forskellige nationer, så er de alle professionelle til fingerspidserne. Her gås ikke på kompromis med kundens ønsker og oplevelser. Ni’mat er Københavns største og ældste spabad med ikke mindre end 25 massører! Alle er uddannet indenfor områder som: massage, anatomi, åndeligt velbefindende. Og det er derfor at Ni’mat har vundet flere priser for deres oplevelser!

Har I fået lyst til flere oplevelser, så kan vi også varmt anbefale Complete Spiritual, der også ligger i hjertet af byen. Eller hvad med en Aromamassage København, som helt sikkert også får dig ned i gear ?