Bøf og Bajere

Bøf og Bajere – i samarbejde med Timm Vladimirs køkken

Trænger I til at komme ud og give den en på opleveren? Bøf og Bajere er lige det I leder efter! Her bliver der ikke talt om kolesterol, madvaner og om at I nu igen fik salat. Her er der Bøf af godt modnet oksekød på menuen. En længere forklaring behøves vist ikke. Oplevelsen bliver krydret med en forret af hjemmelavet Tatar og hjemmelavede chips.
Og hvis vi så siger at at hele herligheden også indbefatter rigtig bearnaise sovs – og kan skylles ned med fra Timm Vladimirs bryggeri? Ja, så kan vi ikke rigtig se flere undskyldninger for ikke at hive vennerne med på tur!


Bøf og Bajere
På denne oplevelse har I desuden mulighed for at få opgraderet jeres køkkenkundskaber. Her bliver der nemlig brugt de sidste nye teknikker til forarbejdning af råvarer. Og stemningen er uformel og hyggen i højsædet. Så tag vennerne med på tur – eller køb oplevelsen som et gavekort. Så kan I selv planlægge jeres tur.

 

Oplevelsen i Timm Vladimirs køkken inkluderer: 

  • Tatar med hjemmelavede chips.
  • Sous vide svinebryst med æble-fennikel-salat.
  • Krogmodnet oksekød til jeres Bøf – og hertil rigtig bearnaise
  • Lækker frugt med mascarpone-råcreme.
  • Timm Vladimirs eget bryggeri leverer øllen og evt. også en god vin
  • De sidste nye teknikker i et køkken.
  • Et gratis forklæde til alle deltagere.
  • Kurset var ialt 4 timer

Vidste du at Timm Vladimir vandt kokke konkurrencen “Masterchef” på TV3 i 2011? Så det er en yderst kompetent herre som I har med på Bøf og Bajere!

 

Mere om Timm Vladimirs køkken: 

Timm Vladimirs køkken har en vision om at madlavning skal være sjovt! Og derfor vægter de formidling meget højt. Men det betyder også at de gør alt det grove arbejde – så I kan fokusere på alt det sjove i et køkken. Så de skræller kartoflerne – imens du finpudser den opskrift du skal imponere familien med!

Skulle I have lyst til flere madoplevelser, så er I kommet til det helt rigtige sted! Vi har fx. Mexicansk mad på programmet, som vi varmt kan anbefale. Og hvis du bare ønsker at forkæle en du holder af – så får Romantisk middag Aarhus lige ved teateret også vores gode anbefaling.