Ølsmagning Taphouse

Ølsmagning på Taphouse

Taphouse i København kører med ølsmagning fra fad!

Taphouse har europas største udvalg af fadøl – mere end 60 haner med forskelligt øl at vælge imellem. Så når du besøger den populære bar Taphouse, finder du helt sikker den perfekte øl for dig.

Heldigvis har de taget valget for os til denne ølsmagning, ellers blev vi nok aldrig enige om hvilke 5 øl der skulle smages på. Vi får 5 forskellige øl, af 12 cl. i den 1 1/2 time lange ølsmagning. Samtidigt får vi historien om Taphouse, fortællinger om indholdet i øllet og meget mere. Efterfølgende er der mulighed for at købe alle slags øl i baren.

Kåret som Årets øloplevelse 2016

I 2016 fik Taphouse prisen som “Årets øloplevelse”.

Taphouse køler deres øl anderledes end normale barer. Normalt køles øllet på vejen fra fadet til hanen. Hos Taphouse bliver  øllet direkte i fadet hvilket også giver en længere holdbarhed.

Du kan se mere om ølsmagningen i København her

 

Taphouse Ølsmagning

 

Om Taphouse

Taphouse slog dørene op i 2014 – men det var bestemt ikke uerfarne folk der stod bag! 
Siden 2002 har Jan Hansen og brødrene Nørregaard, Lars og Ulrik, haft med øl at gøre. De åbnede Ølbaren på Nørrebro, med en mission om, at bringe kvalitets øl fra hele verden, ud til det danske folk. 

Efter at, i mange år, at have drømt om noget større, fandt vennerne endelig de rigtige lokaler, med plads til deres vision. De ville have plads til mange gæster, og til rigtig mange øl. 

Et specielt stort kølerum gør, at øllen altid er frisk, på trods af de mange haner. 

Der er tale om en helt unik ølsmagning på Taphouse, hvor du helt sikkert kan finde en øl, du aldrig har prøvet før. Med over 60 haner, er der helt sikkert også en masse dejlig øl, der falder i din smag! 

God fornøjelse! 

Taphouse Ølsmagning

 


Ølsmagning i andre byer

Leder du efter ølsmagninger andre steder? Så se her: 

Ølsmagning i København

Ølsmagning i Århus

Ølsmagning i Kolding

Ølsmagning på Fyn

Ølsmagninger i hele Danmark

Uanset hvor du er lokaliseret, kan du helt sikkert finde en ølsmagning der passer til dine ønsker og behov! Selvom Danmark er et lille land, er der stadig tonsvis af store øloplevelser, der bare ligger og venter på dig!