Bagekursus med fuldkorn

Birks bageskole er desværre lukket ned. Se flere gode bageropskrifter og bageudstyr hos vores partner Diablosteel, som laver de vildeste bagestål.

Bagekursus med fuldkorn – en oplevelse for alle brødelskere 

Går du med en drøm om at opgradere dine evner som bager – så er Bagekursus med fuldkorn helt sikkert en oplevelse værd! Her i Sommersted i det sydlige Danmark får du opgraderet dine evner udi kunsten at bage med fuldkorn, på en let forstået og helt nede på jorden måde.
Det kan godt være at du er en habil bager i almindeligt hvidt hvedemel, men fuldkorn er bare noget helt andet. Udmalingsgraden er helt anderledes, smagen er helt anderledes. Men får du mestret teknikken i et godt fuldkornsrugbrød, så vil frokostbordet aldrig blive det samme igen! Du opleve dine gæster absolut vil kunne smage forskellen på det halv kedelige brød fra den lokale brugs – og så dit velsmagende, velduftende og usandsynligt lækre brød.

Faktisk må du hellere bage mere end du tror du får behov for – for dine gæster kommer til at spise mere end du regner med. Og fik vi nævnt at fuldkornsbrød er meget sundt på grund af det høje indhold af kostfibre og B-vitamin?

Så går du med en lille drøm? Tag med og realiser dine drømme på denne unikke oplevelse!


Bagekursus med Fuldkorn

Bagekursus med fuldkorn inkluderer: 

  • Varighed på kurset er 5 timer
  • Kendskab til de forskellige meltyper og deres egenskaber
  • Opgrader dine evner som fuldkornsbager
  • Uvurderlige råd fra fagmanden
  • Information omkring fuldkornsmærket & nøglehulsmærket
  • Masser af opskrifter og nyttige råd til din videre færd
  • Grej & ingredienser udleveres på dagen
  • Frokost
  • Mulighed for kaffe, te, vand og sunde snacks undervejs.

 

Alle deltagere skal være fyldt 15 år for at kunne deltage i denne oplevelse.

Er du interesseret? Så klik her for at bestille Bagekursus med fuldkorn.

Mere om oplevelsen:

Denne oplevelse som ligger i Sommersted drives af Torben Busch, som er faguddannet bager og har mere end 35 års erfaring bag sig. Hertil kan tillægges hans formidable evne til at formidle hans viden så alle kan hver med. Torben bager med passion og hans mission er at du fremover kan være 100% selvforsynende med lækkert brød!

Her hos Living-guide anser vi det som fornemste opgave at finde de bedste og billigste oplevelser til den bedste pris. Så hvis du hvis du har fået mod på mere, kan vi klart anbefale fx. Kaffekursus i Vejle hos BRYG Coffee house eller hvis du har fået lyst til mere omkring bagning, anbefaler vi Birks Køkken – Bageskole.