Oplev storbyen København

Oplev storbyen København

Storbyferie i København er populært hos folk fra hele verden. Fra Østen valfarter turister stadig til for at se Den lille havfrue og opleve den kendte danske “hygge” på Nyhavn.

Mange danskere kommer igen og igen, ferie efter ferie. Jyderne elsker København, men det er nu alligevel dejligt at komme hjem igen siger de ?

Men København er dyrt. Faktisk ligger København helt i toppen som en af verdens dyreste byer! Det prøver vi at gøre noget ved, for hvis man tænker sig om og planlægger turen, samt er lidt flexibel, kan det gøres til fornuftige penge.

Transport

Du kan komme til København med Flixbus fra mange forskellige byer i Danmark, og resten af europa, F.eks Århus-København fra 99kr. Der er mange afgange, og det er langt billigere end at køre selv og også meget billigere end at tage toget. Derudover sparer du også parkeringsafgiften i København som også er en dyr omgang. Vi har selv kørt med Flixbus flere gange og turen har været punktlig og til tiden alle gange. Det anbefales at bestille i god tid, billetterne bliver ofte, ligesom flybilleter, dyrere når der kun er dage eller timer til afgang og der ikke er mange billetter tilbage.

Overnatninger

Det behøver ikke koste spidsen af en jetjager at bo i København. Overvej om du vil betale i tusindevis af kroner for et hotelværelse hvor du kun skal sove. De fleste af de vågne timer bruger man ofte i byen og derfor kan man spare mange penge på værelset ved at gå lidt på kompromis. Du kan finde billige hotelværelser herunder, hvor både Saga og Generator ofte koster under 500kr for en overnatning. Generator ligger tæt på Nyhavn og er meget populært. Og det er altid rart at der ikke er langt hjem, efter en lang dag på restauranterne på Nyhavn, eller de hyggelige steder på papirøen.Booking.com

Restauranter

Der er mange gode restauranter i København, men vidste du, at du faktisk kan spare 33% på at bestille bordet via Early Bird?,ja korrekt, 1/3 af prisen, lige i lommen og samme menu som alle de andre på restauranten.

Konceptet er at restauranter eller barer der ikke er helt fyldt op, sætter tomme borde og pladser til salg billigere, som en slags “last minute”, og netop de tilbud kan du booke ved at bruge linket. Samme koncept kan du bruge hvis du vil ud i byen og have en øl eller drink i Københavns byliv. Udbuddet svinger fra dag til dag, men rabatten er sikker hver dag. Et klik, 33% i rabat, det kalder vi et vinderkoncept der gør storbyferie i København sjovere og lidt billigere.

Seværdigheder & oplevelser

Kanalrundfart.

Som storbyturist i København, skal du prøve kanalbådene. Du får set utroligt meget af København på en times tid.

Det er den mest populære oplevelse for turister i København. Du kan forudbestille den her for kun 85kr. På rundfarten, som tager ca. 1 time, kommer du til at se Nyhavn, Den lille havfrue, Amalienborg, Christiansborg og meget mere. Vær opmærksom på at flere af bådene ikke har toilet ombord, så derfor er det en rigtig god idé at ligge turen inden frokost eller aftensmad, så tissetrangen ikke bliver for stor ombord.

Du kan også for 105kr købe en hop on/ hop off  seightseeing båd billet som gælder i 48 timer. Her får du set det samme som på andre kanalrundfart, men har samtidigt mulighed for at hoppe af ved de attraktioner du vil se, og hoppe på igen når det passer dig.

Tivoli

Vil du besøge Tivoli er der penge at spare ved at et 1-dags ubegrænset turpas bestille her for kun 110kr. Du skal udover turpas købe en entre billet. Vil du springe køen over kan den mulighed købes her for 110kr.

Byvandring

Er i en gruppe på 5, kan i spare penge ved at bestille en fælles byvandring. I går gennem København fra Rådhuspladsen og det koster 1120kr for hele gruppen. I kan se mere om, og bestille turen her.

Er du alene eller kun et par stykker, kan du bestille en by vandring med guide her til 240kr. Denne by vandring er inkl. en sliksmagning.

For 150kr kan du få en guidet tur af “gadens stemmer”.Det er en autentisk og meget spændende tur som skal opleves når i er på Storbyferie i København. Vandringen tager ca. 1 1/2 time. Og din guide har helt sikkert en historie at fortælle. Guiden kan have personlig erfaring med alkohol, stoffer, måske være hjemløs, eller have andre erfaringer fra livets skyggeside. Turen kan give masser af smil, men også tårer. Du får her en hård, ærlig oplevelse som du helt sikkert vil huske resten af livet.

Betalingen går til aflønning af guiden og til gadens stemmer.

Bytur

København er bestemt en bytur værd. Men hvis du vil starte den billigst muligt, kan du tilmelde dig en pubcrawl i København her. Det koster 130kr. Men så har du adgang til masser af barer. Gratis Shots på de barer i besøger, samt adgang til VIP natklub. Der er også mange forskellige steder der tilbyder ølsmagning i Købehavn, men vær opmærksom på at de skal bestilles før du kommer til København da de ellers altid er udsolgt.

Der er også mange andre smagninger som Ginsmagning, Chokoladesmagning og meget andet, dem kan du læse mere om andre steder på vores side.

Andre oplevelser

Har du lyst til at prøve virtuel reality kan du for 199kr få 30 minutters oplevelse her,  og 25 minutter her for 175kr. Virtuel reality er idag så udviklet at der forskes i at bruge det til smertelindring.

Vær kaptajn for en dag i Københavns små kanaler, lej en GoBoat som er en 100% bæredygtig båd. Du kan nyde en picnic igennem de smukke kanaler. Lej båden for 1 eller flere timer.

Er du modig kan du komme på spøgelsesvandring i København for kun 100kr, og det er nogle vilde fortællinger der kommer under turen. Hør blandt andet om ånder, spøgelser og døde piger på turen, hvis du tør!

Der kommer hele tiden nye ting til, og denne guide vil løbende blive udbygget, så hold øje med den og kom gerne med gode ideer hvis der mangler noget der skal anbefales som en god oplevelse på storbyferie i København.

Similar Posts

Leave a Reply