Floating København

Floating København – oplev samme virkning som det døde hav

Hvis du som de fleste, oplever fra tid til anden at du bare trænger til ro i hovedet – så er Floating København helt sikkert noget for dig. Her midt i byens pulserende liv, har du en unik mulighed for at opleve det samme som man kan i Det døde hav. Nemlig at den vægtløse tilstand på grund af vandets høje saltindhold – hjælper dig til en personlig wellness.
Det er kun dig og dine tanker. Du er fri fra hverdagens stress og bekymringer. Og tro os. 60 minutter er rigelig tid til at reflektere over livet i mens du ligger i tanken hos Floating København.

Det er også mulighed for at tilkøbe en massage pakke. Her får du yderligere 60 minutters behandling for en beskeden pris. Men hvad er ussel mammon når det gælder ens velbefindende? Oplevelsen kan naturligvis også købes som et gavekort. Så kan du glæde den mest vigtige person i dit liv – og vedkommende bestemmer selv hvornår. En oplagt gave ide til kæresten eller konen.


Floating København
 

Oplevelsen hos Copenhagen Float inkluderer: 

  • Opholdet i vandet – det såkaldte floating varer 60 minutter
  • En dejlig introduktion til Floating København
  • Omgivelserne til badning er private, og der bruges produkter fra Jurlique
  • I loungen serveres efterfølgende frugt og the
  • Få yderligere 60 minutters behandling i form af massage for en beskeden merpris

Der anbefales at man afsætter 1,5 time til oplevelsen, så man får fuldt udbytte – samt har god tid til at få badet bagefter. Ligeledes anbefales det at gæster med kontaktlinser medbringer deres etui til linserne, idet de ikke kan haves på i tanken.

 

Mere om Floating København: 

Copenhagen Float tilbyder her i hjertet af byen sammen enestående oplevelse som det døde hav kan give. Samtidig står centerets professionelle personale altid klar for at yde dig den bedste service under din oplevelse.
Skulle I have fået lyst til flere oplevelser, hvor ro og velvære er centrale omdrejningspunkter kan vi varmt anbefale Arndal Spa og Brunch – hvor man virkelig kan sætte sig selv i højsædet. Eller hvad med Aromamassage København – hvor også den personlige ro vil indfinde sig?