goboat København

Goboat København – se den smukke hovedstad fra vandsiden

Hvis du er een af dem som gerne vil se vores smukke hovedstad, uden at det påvirker miljøet – så er goboat København lige det du leder efter! Oplevelsen her tager udgangspunkt i at verden skal opleves på en bæredygtig måde. Og hvad betyder det så? Jo, for eksempel så drives bådene af el motorer, der kan opleves af solceller.

Og fordi at du kan spise din medbragte mad ombord, betyder det at båden er yderligere bæredygtig, fordi at der ikke skal tilberedes mad som kræver unødvendig emballage.
Og det som bidrager endnu mere til at denne oplevelse er bæredygtig, skyldes at oplevelsen kan købes som gavekort. Det lyder ikke af meget. Men det betyder faktisk at valgfriheden i at booke oplevelsen ikke betyder endnu en tabt gave.


goboat København
 

Vi har selv været på turen, og kan varmt anbefale denne unikke tur. Og den er helt nede på jorden. Man ser de vigtigste ting, man kan nyde sine medbragte sandwich (eller hvad man nu har fundet på) – så for os bliver det ikke bedre.

 

Oplevelsen med goboat København inkluderer: 

  • Vælg imellem 1, 2 eller hele 3 timers sejltur. Prisen er den samme per person – uanset antal tilmeldte personer
  • Lækkert udendørs picnicbord, hvor medbragt mad og drikkevarer kan nydes.

Fun Facts:

  • København er en af de grønneste byer i verden.
  • Vandet i Københavns havn er så rent, at du kan bade i det.

Mere om goboat København: 

Oplevelsen tager udgangspunkt i at deltageren får en dejlig oplevelse, uden af det belaster miljøet. Og netop den tilgang har sikret at lige netop denne oplevelse har vundet “Årets Idealist” i IVÆKSTprisen 2014 – fordi de konstant stræber efter at blive bedre.

Har du fået lyst til mere, så er du kommet til det helt rigtige sted! Her hos Living-guide.dk er det vores mission at give de bedste oplevelser til den bedste pris! Så hvad med at tage på en Havnerundfart København, hvis du vil se lidt mere ? Eller hvad med Kør Audi København, hvis det skal være en oplevelse for det unge menneske, som bare ikke kan gå nok ?