Goboat Aalborg

Goboat Aalborg – se Nordens Paris fra vandsiden

Man siger at klæder skaber folk. Men kan man sige det samme om en by? For en ting er at se en by, en anden at se den fra vandet! Goboat Aalborg viser dig Nordjyllands hovedstad på en måde du aldrig havde kunnet forestille dig. Og du behøver på ingen måde at være en befaren matros, eller gammel sø kaptajn.
Her kan alle være med. Lige fra høj til lav. Fra ung til gammel. Så se at få samlet din besætning og tag turen rundt med Goboat Aalborg. Her er mange gode oplevelser i vente, som helt sikkert giver anledning til en god snak rundt om spisebordet.


Goboat Aalborg
Oplevelsen som varer helt op til 3 timer, kan naturligvis købes som gavekort også. Dermed bliver det en oplagt gaveide, som er til at betale. Og modtageren kan helt selv bestemme hvornår det hele skal finde sted! Det bliver simpelthen ikke nemmere.

Oplevelsen hos Goboat Aalborg inkluderer: 

  • Helt op til 3 timers sejltur for op til 8 personer
  • Picnicbord ombord til mad og drikke undervejs. Og alting smager bare bedre i den friske luft.
  • Mulighed for at medbringe mad og drikke. Eller alternativt købe dem i kiosken inden ombordstigning.

Vidste du at Aalborg i middelalderen var en af Danmarks travleste byer på grund af fiskeriet med især sild? Og man kalder byen for Nordens Paris?

Mere om turen rundt i havnen: 

Goboat Aalborg er en oplevelse for hele familien. Og man behøver slet ikke været velbevandret i den maritime verden. Det er der sørget for. I skal sådan set bare læne jer tilbage, nyde turen og se byen fra den smukkeste side. Og det kan noget særligt det der med vandet!
Se fx. bare Kanotur i Silkeborg med luksuspakke – det appellerer også til den eventyrlystne uden af sprænge budgettet. Og man er helt vild med Limfjorden, så kan vi virkelig også anbefale Østerjagt i Limfjorden, som er en fantastisk oplevelse for hele familien.