Escape room Herning

Escape Room Herning

Spillet er Sabotage. Året er 1943. Du og din gruppe er frihedskæmpere, og er blevet taget til fange af tyskerne. Du har en time til at sabotere tyskernes produktion af Atomvåben og slippe væk. Godt nok er det en del af jeres plan at blive fanget, så i kan spionere på tyskernes produktion af hårdt vand til Atomvåben. Uden det, kan de ikke producere det.

Men kan i følge planen, forpurre tyskernes planer, samt slippet derfra med livet i behold?

Herning er i den grad kommet på Escape Rooms landkortet! De holder til i en gammel højskole og har lavet flere forskellige spil. Blandt andet dette fra krigens tid. Spillet er selvfølgelig uhyggeligt på grund af historien som vi alle kender og forhåbentligt har lært af. Men spillet “Sabotage” er også utroligt spændende. Der er pres på, man vil “vinde” og løse opgaverne, og man får følelsen af at man er frihedskæmper og bare SKAL sabotere tyskernes fremstilling af Atomvåbenet.

Om Escape Room spillet i Herning

Spillet tager 60 minutter. Efter spillet gennemgår i de opgaver og gåder i måske ikke fik løst undervejs, indenfor tidsrammen. Er i kørt fast kan der gives ledetråde undervejs.

Efter spillet er der mulighed for at gå i Loungen og købe en øl eller sodavand og snakke oplevelsen/spillet igennem. Det er altid godt at få vendt situationerne umiddelbart efter, både de ting der lykkedes godt, men måske også de ting der ikke lige lykkedes.


Escape Room Herning, prøv spillet sabotage hvor du er frihedskæmper
 

Spillet der tager en time koster 795kr. Og der kan deltage op til 5 personer. Oplevelsen kan anbefales som en del af f.eks en polterabend eller en fødselsdag. Eller bare som opvarmning til en tur i byen med vennerne.

Har du ikke mulighed for at komme til Herning, men er blevet tændt på at prøve Escape Rooms. Er det også muligt i både Århus og København.