Klippeklatring på Bornholm hos Bornholm Outdoor Center

Klippeklatring på Bornholm – Det eneste sted det kan prøves i Danmark!

Er der en bjergbestiger gået tabt i dig? Så behøver du ikke tage udenlands! Ihvertfald ikke hvis du kan nøjes med at bestige klipper.

Det kan faktisk lade sig gøre i Danmark, men kun på Bornholm. Derfor er klippeklatring på Bornholm, et af de mest populære events i vores udvalg. Rigtig mange friluftsmennesker syntes at det er noget af det der skal prøves, mindst en gang i livet. Og selvom det ikke er Mount everest, er det alligevel helt specielt at prøve at klatre i klipper.

Mange bruger det også som træning og som en forsmag, inden de bestiger nogle af de store klipper i f.eks Frankrig. Og det er jo altid sjovt lige at pudse formen af med en rigtig dansk klippe, inden man tager afsted til de store bjerge.

Oplevelsen Klippeklatring på Bornholm indeholder:

  • 3 timers klatring
  • Alt udstyr er inkluderet
  • Minimum 2 instruktører

Der er lavet flere forskellige ruter, så det er muligt at prøve Klippeklatring på Bornholm, uanset om man er nybegynder eller øvet. Så har du prøvet det før og vil gerne tage vennerne med, som er helt nybegyndere er det ikke noget problem. Du får bare den svære rute!

Og bare rolig. Det er ikke en hvilken som helst mand der står bag. Det er Anders Pedersen, der også kaldes den Bornholmske B.S. Anders er en rigtig friluftsmand, som går ind i Outdoor med liv og sjæl.Klippeklatring på Bornholm for øvede og nybegyndere. Prøv Danmarks eneste klipper
 

Der er også mange andre muligheder for sjove og fysiske udfordringer på Bornholm. F.eks kan du deltage i en af de spændende undervandsjagt på Bornholm, hvor man oplever livet under overfladen og skal prøve at fange fisk. Det kan væres vært nok når man står på land og fisker, men når man kommer helt tæt på fiskene under vandet, er det ikke nødvendigvis nemmere at fange dem!