Fortidens København

Fortidens København – byvandringen de dødes København 

Er du klar til at få forandret dit syn på byen for altid? På turen Fortidens København kommer du helt under huden på den store by. Du hører om forfærdelige levevilkår for de fattige, i en tid længe for det moderne samfund gjorde sit indtog. Du ser hvor de berømte Guldhorn der blev stjålet, blev smeltet om. Du får autentiske beretninger om livet i byen under store sygdomsepedimier, hekseafbrændinger og helt frem til bombardementer.
Alle guider er lokale journalister og historikere med hver deres speciale. Og de er i stand til at formidle den vigtige viden om Fortidens København på en så levende og realistisk måde, at vi garanterer at dit syn på byen vil være evig forandret efter denne tur.


Fortidens København
 

Oplevelsen kan også købes som gavekort. Det gør det til en meget billig og nem gaveide, som kan give ny viden om byen og dens historie. Og det giver fuld valgfrihed til modtageren, idet vedkommende selv kan bestemme hvornår den skal bruges.

 

Oplevelsen de dødes København inkluderer: 

  • Fortidens København varer i alt omkring 2 timer med guide
  • Hør autentiske og realistiske beretninger fra Københavns historie
  • Lær om de utrolige sparsomme forhold de fattige indenfor bymurerne måtte leve under.
  • Turen går forbi nogen at de mest kendte steder og seværdigheder i byen
  • Se lokationer hvor kendte danskere har boet og se også der hvor Guldhornene blev smeltet om

På turen kan du også få svar på hvorfor et gammelt ordsprog hedder “fanden er løs i Laksegade” og hvordan en bøddels dagligdag så ud i gamle dage.

 

Mere om Fortidens København: 

Bag turen står Copentell, som har ansat historikere og journalister som guider. Det betyder også at hver tur ikke er ens, fordi den er tilpasset den enkelte guides interesser i historien.
Hvis I har fået mod på flere oplevelser om livet i byen på forskellige måder, kan vi varmt anbefale Spøgelsesvandring i København, eller hvad med Guidet tur med hjemløs i København?