Glamping Sjælland

Glamping Sjælland – på Sonnerupgaard – kun 45 minutter fra København

Amorinerne ligger i luften. Og forelskelsen tager ikke fejl. Glamping Sjælland ligger blot 45 minutters kørsel fra København. Og her tilbydes absolut optimale betingelser for jeres kærlighed. Her midt i nationalparken Skjoldungernes land ligger Sonnerupgaard, som med sin unikke placering giver en fantastisk udsigt til vidtstrakte marker og enge.

Nu tænker I sikkert. Camping – er det ikke noget med utætte telte og luftmadrasser som ikke kan holde luft? Ikke her! Glamping Sjælland har gjort alting klar til jer. Her skal i faktisk blot få pakket kufferten og komme afsted. Her er senge og borde i teltet. Nemmere bliver det faktisk nok ikke. Glæd jer til en fantastisk overnatning i et 20m2 stort telt, og en lille digital detox fra mobilen og skærmen på jobbet.

Klik her og læs mere om Glamping på Sjælland.


Glamping Sjælland
Glamping som er en sammentrækning af glamour og camping, er nemlig en unik chance for at opleve naturen på helt tæt hold. Uden at gå ned på det moderne livs bekvemmeligheder. Så der er vel ikke noget at betænke sig på? Oplevelsen kan også købes som gavekort, så kan I selv bestemme hvornår oplevelsen skal finde sted!

 

Oplevelsen på Sonnerupgaard inkluderer: 

  • 20m2 luksustelt med overnatning midt i naturen for 2 personer
  • Ubetalelig tid væk fra skærmen
  • Stor dobbeltseng – evt med plads til børn
  • Dagens vigtigste måltid inkluderet. Ja, vi snakker om morgenmad.
  • Alle nødvendige faciliteter kan der gås til
  • Gasvarmer, bålsted og borde inkluderet i prisen
  • Parkering koster ikke noget.

Klik her og læs mere om Glamping på Sjælland.

Mere om Go Glamping: 

Glamping Sjælland er en meget fredfyldt ferieform, som vi forventer os meget af i fremtiden. Den efterlader mulighed for samvær med familien, til en meget overkommelig pris. Og hvem vil ikke gerne komme tage på et minieventyr på den du holder af?

Her hos Living-guide er det vores mission, at give jer de bedste oplevelser til de bedste priser. Og derfor kan vi fx. lige nu også tilbyde Spaophold Malmö, hvor I virkelig kan få opgraderet jeres oplevelse. Og hvis I ønsker at give jeres smagsløg en oplevelse af de mere usædvanlige, så kan vi varmt anbefale Dinner in the Dark.