Romantisk middag Aarhus hos Cafe Hack. 

Romantisk middag Aarhus på Cafe Hack er en unik mulighed for at forkæle en du holder af. Og hvis du ikke har en partner, så giv et gavekort til din bedste ven eller dine forældre. Det er kun fantasien der sætter grænser hvor hvordan du kan forære denne Romantisk middag Aarhus til en ganske speciel person.

På Cafe Hack er du i praktisk talt i centrum. Fordi Cafe Hack ligger lige klods op af Aarhus teater – og er derfor både fysisk og historisk bundet tæt sammen med en af landets ypperste teatre. Her har mange skuespillere, sangere og andre kunstnere igennem tiden indtaget drinks, kaffe – og ja – der har nok også været en fest eller 2.

Den dejlige jordnære cafe serverer her en 3 retters menu, som du ikke bør gå glip af! Så snyd ikke dig selv for denne chance!


Romantisk middag Aarhus

Oplevelsen på Cafe Hack inkluderer: 

  • Nostalgi og historie
  • Romantisk middag for 2 personer – i alt 3 retter
  • Lækker supplerende vinmenu
  • Mulighed for at møde en kendt skuespiller
  • Tilkøb af kaffe/te efter middagen

Romantisk middag Aarhus kan nydes tirsdag til lørdag. Der gøres opmærksom på at menuen skifter ca. hver 2 måned.

 

Mere om Cafe Hack i Aarhus:

Cafe Hack er en integreret del af Aarhus teater, som arkitekten Hack Kampmann tegnede i år 1900. Det betyder at skuespillere, debattører, sangere og andet godfolk igennem mange år har haft sin faste gang på den lille hyggelige cafe, som med sin unikke placering i byens absolut midte har en stor fast kundekreds.

Men når man siger Romantisk middag Aarhus og Cafe Hack – så siger man også radioprogrammet af samme navn. For udover den tætte forbindelse med teateret – så dannede Cafeen også rammen om et radioprogram til den brede befolkning på P4 om søndagen i mere end 14 år.

Når I nu er taget til byen, er det oplagt at udnytte Aarhus mangfoldige tilbud. Og her hos Living-guide vil vi gerne hjælpe jer til de bedste oplevelser. Vi kan derfor anbefale Ølsmagning på Århus Bryghus – som en perfekt optakt til middagen. Eller hvis man bare ønsker en stille drink, hvor man samtidig lærer noget – så kan Highlanders Bar Gin smagning også varmt anbefales.