Ginsmagning i København hos Copenhagen Distillery

Ginsmagning i København

Ginsmagning i København, bag Christiania, hos Copenhagen Distillery, det bliver ikke mere originalt og rustikt. Der er ikke sparet på noget og detaljerne er der kræset om, helt ned til den mindste duft.

Holdet bag den Københavnske ginsmagning vil ikke blot lave en smagning. De vil have alle sanser i spil. Og det formår de, med klare dufte, specielle flasker og deres Gin i høj kvalitet.

Ginsmagning i København hos Copenhagen Distillery skal ikke bare være en smagning som man kan købe alle andre steder. De går all in på at du virkelig skal mærke, at det her handler om en verden af Gin. Gutterne er vanvittigt passionerede omkring alt fra råvarer, flasker, etiketter osv.

Du vil opleve at denne Ginsmagning virkelig er lavet for at alle dine sanser skal forkæles. Smagen af deres Gin er fantastisk. Flaskerne specielle og smukke og etiketterne der sidder på flasker er i et virkeligt lækkert design. Altså her er ikke gået på kompromis med noget som helst.
Der udvikles hele tiden nye Gin smagsvarianter, men også nye flasker og dufte arbejdes der hele tiden på at udvikle, så hele din oplevelse på denne Ginsmagning i københavn, bliver en mindeværdig oplevelse som du vil huske i mange år.

Så vil du have en helhedsoplevelse der samtidigt forkæler ganen, så er København og Copenhagen Distillery absolut et godt valg til en fantastisk Ginsmagning i København.

Der laves hele tiden nye Gin, Whisky, Snaps og likør og målet er hver gang at alle sanser skal forkæles.

Du får her rundvisning, smagning af 7 forskellige produkter, velkomstdrink og en masse gode råd og inspiration.

Det hele tager omkring 1,5 time.

Bag Christiania i en rå lagerhal finder du Copenhagen Distillery. Og som praktisk info kan nævnes at bus 37 går lige til døren. Så bilen kan holde en fridag.

 

Ginsmagning hos Copenhagen Distillery