Hot Stone massage København

Hot Stone massage København – hos Ni’mat

Lider du af muskelspændinger eller søvnproblemer – eller trænger du bare til at slippe dit stress? Så kan Hot Stone massage København være lige det du leder efter. Her kan du prøve den oldgamle behandlingsform, som oprindeligt blev opdaget af indianerene.
Metoden er sidenhen kommet til Europa og er igennem årerne blevet forfinet i teknikken. Men grundstenen i denne unikke behandling er stadig varme sten, som bruges til at løsne op i dine muskler. Så vi kan kun anbefale denne fantastiske oplevelse.


Hot Stone massage København
 

Oplevelsen som varer i op til 90 minutter, kan naturligvis også købes som et gavekort. Dermed bliver det en oplagt gaveide, til ham eller hende der er mest vigtig i dit liv. Og deltageren får fuld kontrol over hvornår oplevelsen skal finde sted. Det bliver da ikke nemmere!

 

Oplevelsen hos Ni’mat inkluderer:

  • Helt op til 90 minutters behandling hos Hot Stone massage København
  • Ved hjælp af varme lavasten fås varmeterapi
  • Ved ankomst fås badekåbe, tøfler og håndklæde i spaområdet.
  • Gratis indgang til Det Orientalske Vandtempel som spaområdet kaldes

Vidste du at de varme lavasten afgiver så meget varme til kroppen, at det svarer til 8 almindelig massagestrøg? Massage er en meget gammel form for behandling. Den kom først til Europa i 1500 tallet, men er siden forfinet uden at gå på kompromis med det grundlæggende.

Mere om Ni’mat: 

Hot Stone massage København er byens ældste og største formidler af velvære.  Det altid professionelle personale brænder for at give dig som deltager den bedst mulige oplevelse.
Har du fået lyst til flere små pauser i hverdagen er du havnet det helt rigtige sted. Vi kan blandt andet tilbyde Arndal Spa og brunch, hvor den personlige velvære virkelig kan få et løft. Eller måske skulle opgradere og bestille en tur over sundet og besøge Spaophold Malmö på The Lodge.

Teamet bag Living-guide.dk ønsker god fornøjelse!