Guidet tur med hjemløs guide

Guidet tur i Aarhus med en hjemløs

Oplev Aarhus på en helt anden og meget spændende måde. Bliv guidet rundt i Aarhus af en hjemløs eller tidligere stofmisbruger og få en autentisk fortælling om de små gader i Aarhus.

Guidet tur med en hjemløs i Århus, er noget af det mest spændende og givende man kan opleve.

Vil du have en rundvisning i smilets by, af en guide der kender bagsiden af smilet, så er den tur, hvor du samtidigt støtter en god sag, et rigtig godt valg.

Se Aarhus fra en anden side

Selvom Aarhus er kendt som smilets by er der også en bagside af medaljen. Det er ikke kun cafebesøg, hygge ved åen og fodbold på stadion.

Livet på gaden kan være rigtig hårdt. Der er et uskrevet regelsæt og et hårdt hieraki. På gaden i Aarhus slås mange med problemer som alkoholisme, stofmisbrug og mange andre personlige nedture.

Du får her en rundvisning af en tidligere stofmisbruger eller en hjemløs. Turen er barsk, men langt mere dyb og rørende end en alm. guidet tur rundt i Aarhus.

Hør en hudløs ærlig fortælling om livet på gaderne i Aarhus. Du får mellem 1 1/2 og 2 timers byvandring. Ærlige beretninger om byen fra din guide. Du besøger 8-10 opholdssteder og tilbud til udsatte. Og et helt unik indblik i hvordan Aarhus kan opleves når man ikke er med i toppen af livets kransekage.


Guidet tur i Århus med en hjemløs der viser dig rundt i Byen. Den mest spændende rundvisning i Århus by du kan få
Denne oplevelse giver dig et helt andet indtryk af Aarhus, end en guidet tur med de “normale” bureauer. Her får du set og oplevet nogle steder, du ellers ikke ville vide eksisterede i Aarhus. Så en klar anbefaling af denne guidet tur i Aarhus.

Der er selvfølgelig også mange andre ting der kan opleves i Aarhus. Lige nu er Escape rooms i Aarhus noget af det hotteste at prøve og der er mange forskellige muligheder. Prøv evt. et af de spændende Escape Rooms i Aarhus, efter en guidet tur med en hjemløs i Aarhus rundt i Byen.