Kjær sommerfeldt vinsmagning – Kendt i København

Vinsmagning i København hos Danmarks ældste vinhus, forbered dig på at få dit livs bedste vinsmagning.
Du får her muligheden for at deltage i en vinsmagning i meget høj klasse, med vineksperter der kender vinen ned i mindste detalje.

Vinsmagning i København, hos Kjær Sommerfeldt, emmer af engagement og professionalisme. Og Vinsmagningen dufter hele vejen igennem af, at det er et virkeligt erfarent og engageret hold, der udvælger og præsenterer de forskellige vine. 

Der er mange forskellige udbydere af vinsmagning i Hovedstaden. Men Kjær Sommerfeldt er den klart mest besøgte. Kjær Sommerfelt har afholdt vinsmagninger helt tilbage til, at vinsmagning startede som firmaarrangementer og som smagninger, for den “finere” del af befolkningen.

Kjær Sommefeldt

Idag har Kjær Sommerfeldt afholdt flere tusinde vinsmagninger. Og som det gamle og berømte vinhus det er, har de selvfølgelig en erfaring indenfor vinsmagning, som ingen andre der tilbyder vinsmagning i København, kan hamle op med.

Når du deltager i en vinsmagning i København, hos Kjær Sommerfeldt, får du både stor vin ekspertise, et stort udvalg af de bedste vine og en hyggelig vinsmagning hvor du lærer rigtig meget om de forskellige vine og de forskellige vinområder. Du får også en masse viden om, hvilke vine fra hvilke vindistrikter, der passer sammen med det forskellige mad. 

Ønsker du at kombinere denne event, med f.eks middag, gåtur eller andet andre smagninger, har vi mange muligheder for at fylde en eftermiddag eller aften ud. Se f.eks vores madoplevelser.

Er du vinentusiast? Så bør du helt sikkert besøge denne vinsmagning som er tilgængelig i København, hos Kjær Sommerfeldt, København:
Gammel Mønt 4 , København.

Kunderne der har købt denne vinsmagning anbefaler den, og fremhæver den hyggelige stemning der bliver skabt rundt om bordet imens der smages.

Hvad er inkluderet:

  • 2-2,5 times vinsmagning.
  • Smagning af 6-8 vine.
  • Lækkert brød og vand mellem smagningerne.
  • Introduktion til at lære, dufte og vurdere vin.

 

 

Vinsmagning i Århus hos Smagførst