Ølsmagning på Highlanders Bar i Århus

Ølsmagning på Highlanders Bar

80 forskellige øl, det er udvalget hos Århus baren, Highlanders Bar.

Ølsmagningen varer ca. 1,5 time og du kommer til at smage 5 forskellige øl af 20 cl. Highlanders Bar i Århus er kendt for deres autentiske fortællinger om de forskellige øl, uanset om du er ekspert eller nybegynder i øllets historie.

Efter ølsmagning på Highlanders Bar slutter det ikke nødvendigvis. Der er mulighed for at blive hængende og prøve, nogle af, de 80 øl i Baren. Så der er rigeligt til hele aftenen for dig der vil smage mange forskellige øl.

Ønsker du at bestille traditionel britisk mad før eller efter ølsmagningen er det også muligt.

Highlanders Bar ligger midt i Århus, og her får du den rigtige engelske pub stemning som ejerne med succes har overført til stedet.

Du kan se mere om ølsmagning på Århus baren Highlanders herunder via de forskellige link.

De seneste år er ølsmagning blevet mere populært end vinsmagning. Det skyldes de mange mikrobryggerier der har vundet store markedsandele. I dag er der ikke en bar med respekt for sig selv der, der ikke har min. 2-5 specieløl i hanerne.

Du kan se mere om, eller bestille en ølsmagning på Highlanders Bar i Århus her!

Higlanders Bar har udover ølsmagningen også Ginsmagning, Romsmagning og Whiskysmagning. Så vil du arrangere en festlig og hyggelig aften i Århus med vennerne er Highlanders Bar stedet!

Ølsmagning på Highlanders Bar i Århus med 80 forskellige øl på lager

Århus er en af Danmarks bedste byer når det gælder smagninger. Udvalget er kæmpestort, specielt indenfor ølsmagning, Ginsmagning og Vinsmagning. Århus kan f.eks prale af at have landets ældste vinhus, Kjær Sommerfeldt, til at arrangere vinsmagning i Århus. Men der er selvfølgelig også mange andre gode steder.

Og i det hele taget er Århus en stor by når det gælder oplevelser! Der kommer hele tiden nye til. Og hvis du jævnligt kigger efter nye spændende oplevelser i Århus og i Østjylland, kan vi anbefale dig at følge med her på siden, under oplevelser i Østjylland