RIBbåd Aarhus

RIBbåd Aarhus – oplev 2 verdenskrig med Mai Event

Du har sikkert hørt dine bedsteforældre fortælle om livet under krigen, og hvordan man må rationere alting. Med RIBbåd Aarhus kommer du selv helt tæt på krigen. Du får fortællinger fra en historiker om livet under besættelsen, og hvordan krigen påvirkede den enkelte borgers dagligdag.
Og samtidig foregår det hele i en RIBbåd Aarhus, som sejler ret stærkt. Så det giver en kombination af fart og fortællinger som vi syntes er ret unik Og hele oplevelsen er krydret med at du får lov at se autentiske vragdele, som er fisket op fra bunden af Aarhus fjord!


RIBbåd Aarhus
 

Så nu har du chancen for at opgradere din historie-time, med en fed oplevelse. Og vi føler os overbeviste om, at du helt sikkert også lærer noget nyt undervejs. Så snyd ikke dig selv for dette. Det er jo også oplagt at hive din bedste ven i ærmet – og opleve det sammen. Det giver ny energi til jeres venskab – og I får endnu mere at snakke om.

 

Oplevelsen med Mai Event inkluderer: 

  • RIBbåd Aarhus varer en time
  • Den historiske sejllads krydres med lokal historiker, som fortæller om livet under krigen
  • Masser af anekdoter og historier set fra en lokal vinkel
  • Se vragdele fra 2. Verdenskrig fundet i Aarhusbugten

Vidste du at på grund af mangel på metal, var datidens Oscar Statuetter lavet af gips? Vidste du også at Rusland under krigen havde opfundet en flyvende tank – men opgav projektet? Har du lyst til flere guldkorn? Så kom med på turen.

 

Mere om Mai Event: 

RIBbåd Aarhus som drives af Mai Event, er et firma elsker at fortælle historier. Formidlerne er altid professionelle og har mange års erfaring at trække på. Og hertil hører at kaptajnen på båden naturligvis har 100% styr på alle detaljerne omkring sejladsen.

Har du fået lyst til flere oplevelser i stil med denne, så kan vi også anbefale at prøve RIBbåd på Øresund, som tilbyder tilsvarende oplevelse bare i Øresund. Eller hvad med goboat København – som tilbyder en noget roligere – men samtidig historiefyld oplevelse?