Fotokursus hos Zenfoto

Fotokursus hos Zenfoto i Ålborg 

Fotokursus hos Zenfoto i Ålborg er oplevelsen for nybegynderen eller den lidt erfarne amatør fotograf. Her læres de basale indstillinger på dit kamera, hvad enten du har et point and shoot, eller et digitalt SLR kamera.

Oplevelsen tager udgangspunkt i deltagernes eget udstyr. Deltagerene får på Fotokursus et indblik i hvordan præcis hans eller hendes kamera virker. Og det munder ud i at deltageren får nogen værktøjer til at tage bedre billeder.

Så har du prøvet at forevige det allersjoveste øjeblik til famliefesten – ellers venners specielle øjeblikke, for blot at konstatere endnu et træls billede? Så er dette en oplevelse for dig!

Slut med mørke billeder på grund af for meget modlys! Og hvornår skal man bruge blitz? Hvad betyder det når ens kamera har facetracking og meget mere! Alt dette kan du få svar på Fotokursus.

Så hvorfor vente? Bestil nu – og bliv en langt bedre fotograf. Så kan I glæde familien med tilføjelser til deres fotoalbum!

Læs mere om Fotokursus i Aalborg her!

Fotokursus hos Zenfoto oplevelsen inkluderer: 

  • Et kursus hvor alle kan være med selvom det er koncentreret.
  • Lær at tage bedre billeder og forstå hvordan det hænger sammen
  • Feedback på dine billeder kombineret med teori og praktiske øvelser
  • Forstå den basale teknik på dit kamera
  • Hvordan fungerer netop dit kamera ? Lær det bedre at kende!
  • Frokost og forplejning hele dagen.
  • Efter overstået Fotokursus får alle deltagere et kursusbevis


Fotokursus i Aalborg
Praktisk information til deltagerene: 

Der skal medbringes et kamera. Mærket er underordnet, men kamera i mobiltelefoner accepteres ikke. Da en del af kurset foregår udendørs opfordres til at medbringe tøj til udendørs formål.

Mere om Zenfoto i Ålborg:

Zenfotos mission er at hjælpe deltagerne til at blive en bedre fotograf. Det gør de igennem blandt andet Fotokursus, hvor undervisningen tilrettelægges efter deltagerens eget udstyr. På kurset inviteres fotografer ind, som så deler ud af deres erfaringer.

Hvis I efter kurset nu har mod på at tage nye spændende billeder, kan vi anbefale Ophold i Fængslet i Horsens. Her bliver der garanti noget at tage billeder af! Eller hvad med Gokart i Racehall, Århus – her bliver der også muligheder for action prægede billeder!