Chokoladekursus i København

Chokoladekursus i København

Leder du efter et chokoladekursus i København? Så er dette et fantastisk godt bud.

Fransk chokolade, eller ihvertfald chokolade lavet af en franskmand.

Frederic Terrible har et helt liv med chokolade og desserter på samvittigheden. Her kan du lære, når han på dette chokolade kursus øser ud af sin erfaring.

Han har haft afgørende indflydelse på mange store danske steders dessertvalg.

Det er altså en herre der ved hvad han taler om, og vi vil godt lægge hovedet på blokken og sige, at det her uden tvivl er det bedste chokoladekursus på Frederiksberg. Det er højst sandsynligt nok også det bedste chokoladekursus i København, og måske også det bedste chokoladekursus i Danmark. Her kan du se mere om chokoladekurset?

 

Om chokoladekurset

Frédéric har siden 2013 haft en Fransk konditorskole på Frederiksberg. Du er sikker på at der kommer masser af chokolade og masser af franske gloser under kurset.
Det er spændende, lærerigt og underholdende at deltage i dette fantastiske chokolade kursus.

Du får:

2,5 time i chokoladens verden.
Råvarer og instruktion i chokoladeteknikker.
Fremstilling af 4 forskellige chokoladebarer.
Kageæsker til at transportere chokoladen hjem i.
I pausen bliver der serveret lidt at drikke og noget sødt.
Opskrifterne bliver sendt på e-mail efter kurset.

Spændende chokoladekursus i København, lav din helt egen chokolade
 

 


Leder du efter chokoladekursus et andet sted end i København? Så kan du overveje et flødebollekursus i Århus!

Vil du hellere bare nyde, frem for at yde? Så tilbyder Peter Beier en decideret chokoladesmagning.

 


Vidste du…

At man faktisk kan uddanne sig indenfor chokolade? En udlært chokoladefabrikant hedder en chocolatier. Det er derfor oplagt, at søge en fagmand, og tage til en chocolatier, når man skal på chokoladekursus i København.

 

Hvad er en chocolatier?

Kort sagt, en chocolatier er en person, der arbejder lidenskabeligt med chokolade, for at designe og skabe mesterværker. Det er sjældent man støder på en ægte chocolatier, da mange udsøgte chokolader fremstilles af store (og velkendte) chokoladefirmaer med dyrt udstyr eller endda maskiner. Der er ingen skam i det. Chocolatieren er dog i stand til at give deres egen unikke karakter til hver eneste chokoladeoplevelse, og det tager ofte år og år at perfektere håndværket.