Snittekursus hos Woodcraft

Snittekursus hos Woodcraft – Bliv bedre end Emil

Er du fascineret af træ, håndvær og at skabe noget smukt? Så er dette spændende kursus lige dig!

Det er ikke små træmænd i skammekrogen i skuret der laves. Det er ting af meget høj kvalitet som sælges til f.eks de bedste og fineste gourmet restauranter. Der er ikke overladt noget til tilfældighederne, selvom hvert produkt er unikt.

Når du deltager i Snittekursus hos Woodcraft – By Jonas Als, starter i med at lave en træske. Det lyder måske banalt. Men det er utroligt spændende at skabe noget med hænderne, som samtidigt ser flot ud og kan bruges til noget i hjemmet.

Måske bliver du lige så god som Woodcraft og kan starte produktion af dine ting. Når du har deltaget i snittekursus hos Woodcraft kan du selvfølgelig ikke lave lige så perfekte ting som dem Woodcraft producere og sælger. Men du får 4 timers kursus, hvor du lærer en masse spændende tekniker, samt får en masse fif til hvordan du kan udvikle din teknik.

Woodcraft By Jonas Als

Idag sælger Woodcraft til de bedste restauranter. Og der produceres andet end træskeer. Woodcraft producere helt unikke skærebrætter af valnødtræ, Kadeau skeer, skåle og meget mere. Jonas Als´produkter er meget efterspurgte, så der er rift om de flotte, unikke egenproducerede træprodukter.’

Du kan give oplevelsen “Snittekursus hos Woodcraft” som gave til en ven der er interesseret i håndværk og træ. Eller du kan købe den til dig selv og gøre brug af kurset for at lære mere om Woodcraft´s flotte produkter.

Hvad er inkluderet i snittekursus hos Jonas Als:

  • 4 timers snittekursus
  • Lær at snitte en træske i lokalt fældet birk eller ahorntræ
  • Du arbejder med kniv, økse og skekniv
  • Find ud af, hvordan man bruger sit værktøj mest effektivt
  • Viden om træ, design & efterbehandling

Træ har i mange år være lidt bagud som produkt og legetøj på grund af stor efterspørgsel, og brug af plastic. Men idag er træet vendt tilbage i køkkenet som redskaber til madlavningen, og på børneværelserne som legetøj.

 


Snittekursus hos Woodcraft
 

Se flere spændende oplevelser på Sjælland!