vin til maden

Vin Til Maden – i Hvidovre hos Cortsen Dining 

Når man inviterer familien, vennerne eller kærsten, så er det klart at vin til maden er en afgørende faktor. Det fuldender oplevelsen af et perfekt måltid. Men det kan også have den modsatte effekt, hvis man ikke har styr på detaljerne. Og det er her at Cortsen Dining kan hjælpe jer. Igennem et 3 timers kursus hvor I gennemgår druer, aroma, smage lærer I at vælge vin til maden efter nogle helt særlige principper.

Og det er ikke hvem som helst der underviser. Navnet er Thomas Lysgaard, og han er en af Danmarks bedste sommelier. Han har flere gange vundet titlen “Danmarksmester for vintjenere”, så I er så absolut i yderst professionelle hænder.


vin til maden
 

Vi vil klart anbefale at denne oplevelse prøves af flere venner sammen. Det giver så meget mere at dele interessen med nogen man holder af. Men oplevelsen kan naturligvis også købes som gavekort, og så kan deltageren selv bestemme tid og sted. En oplagt gave til ham eller hende, som interesserer sig lidt for vin.

 

Oplevelsen hos Mads Cortsen Dining inkluderer: 

  • Vinkursus på i alt 3 timer inklusiv showcooking
  • Hvilke grundregler bruger man hvornår ? Lær om vin til maden til hverdag og fest.
  • Prøvesmagning af 9 forskellige vine.
  • 6 små retter i 3 serveringer; forret, hovedret, dessert.

Vidste du at navnet på en vin meget ofte afslører hvilken druesort den er lavet af, eller hvilket oprindelsesland den stammer fra? Og at den proces hvor druer bliver til vin hedder vinifikation?

 

Mere om Thomas Lysgaard: 

Som tidligere nævnt er det sommerlier Thomas Lysgaard, der står bag denne vin til maden. Og i kraft af hans 2 danmarksmesterskaber får I her en absolut professionel og meget kompetent herre med til bords. Han har arbejdet på nogen af landets bedste restauranter.
Hvis I har fået lyst til flere smagninger efter denne topklasse oplevelse, så kan vil også tilbyde Kjær Sommerfeldt vinsmagning – der også ligger i København. Eller hvad med at opleve hvordan vinen produceres med en Rundvisning på dansk vingaard i Hvidovre?