cocktailkursus Kolding

Cocktailkursus Kolding – hos Trekantens Bartender 

Vil du være festens midtpunkt næste gang der holdes bal? Så skal du på Cocktailkursus Kolding! Her lærer du forskel på de forskellige smage man kan komme i en drink. Og hvordan den ene syrlige smag kan påvirke den anden. Og det er jo ikke helt ligegyldigt hvordan en god drink smager vel? På cocktailkursus Kolding krydser du en usynlig grænse, som de færreste bemærker. Nemlig grænsen fra gæst til fest.

Det er nemlig rigtigt. På den anden side af baren, er der normalt lukket land for de fleste – men ikke idag! Nu skal i bag baren og lære af en professionel bartender, hvordan man mixer og kombinerer smag, farve, udseende og finish på den drink der serveres.


cocktailkursus Kolding
 

Under de 3 timer kurser varer, lærer du minimum 5 drinks – som du så kan blære dig med næste gang I holder fest i familien. Undervejs i forløbet er der quiz, så det er med at høre efter!

Oplevelsen hos Trekantens Bartender inkluderer: 

  • Cocktailkursus på 3 timer med professional bartender
  • Velkomstdrinks
  • Du kan mindst 5 drinks efter dette cocktailkursus Kolding
  • Klassiske historier og nye fortolkninger  om cocktails
  • Quiz undervejs
  • Der serveres en let tapas og lidt snacks

Vidste du at hvis du er bartender i Utah USA, så må du ikke lave drinks offentligt? Det skal foregå bagved et gardin. Sådan er det heldigvis ikke i Danmark. Kender du den cocktail der hedder Vesper? Den er rent faktisk opkaldt efter den første James Bond pige – Vesper Lynd.

 

Mere om Trekantens Bartender: 

Trekantens bartender som står bag cocktailkursus Kolding elsker bare at lave cocktails. Derfor har de besluttet at lære dig hemmeligheden bag den perfekte drink. Alle bartenderne er uddannede, og har allesammen flere års erfaring. Det er din garanti for kvaliteten af denne oplevelse.

Hvis du har fået mod på flere oplevelser, så er du havnet det helt rigtige sted! Her hos Living-guide er vores mission at finde de bedste og billigste oplevelser til jer. Og derfor vil vi anbefale Ølsmagning på Århus Bryghus – som er en af vores allermest populære oplevelser. Eller hvis det skal være lidt mere eksotisk, kan vi også tilbyde Highlanders Bar ginsmagning.