Saltvandsbassin Århu

Floating for 2 personer i Saltvandsbassin i Århus

Floating  i Saltvandsbassin i Århus er superlækkert. Du flyder i et dejligt kropstempereret bassin, med 30% epsom salt. Saltet gør at du flyder i toppen af vandet, uden at skulle tænke på at holde dig flydende.

Det er superlækkert og vildt afslappende bare at ligge og flyde rundt i vandet.

Saltvandsbassinet i Århus ligger hos Pause Recovery Studio. Prisen er under 500kr for 2 personer i saltbassin i en time. Du kan f.eks give oplevelsen til saltvandsbassin i Århus, som en fælles gave til kæresten eller som en gave til et vennepar.

Uanset hvem der bruger det, er det en super dejligt, afslappende og beroligende oplevelse at ligge i saltvandet og lade tankerne vandre.

Hvad er inkluderet i saltvandsbassin i Århus for 2 personer?

  • 60 minutters floating for 2 i samme bassin
  • Introduktion til floating & dens effekt
  • Privat floatrum med bad & omklædning
  • Håndklæde, ørepropper & vaseline
  • Vand & te
  • Mulighed for at slappe af i loungen

Fun facts om Floating og saltvandsbassiner:

  • 1 times float giver dig den samme mængde energi som 8 timers søvn
  • Floating er kæmpe stort i USA, hvor der er float studios eller float centers i de fleste større byer

Om pause recovery studio

pause recovery studio åbnede dørene i 2019 af Signe og Jonas Klit, der efter mange år som aktive triatleter ved, hvor vigtig restitution er, men også ved, at wellness og hygge er vigtigt for os alle. I dag står deres wellnessfaciliteter klar til at give dig en både fysisk og mental pause, når du besøger dem i midten af Aarhus. Deres filosofi er, at faciliteterne skal passe til alle typer besøgende og formål, og de glæder sig til at byde dig velkommen.


Saltvandsbassin i Århus
Århus har mange spændende at ting at byde på. Men hele Østjylland har faktisk mange afslappende oplevelser der er gode for både krop og sjæl.

Her har du et par gode bud på oplevelser i Østjylland hvis du er f.eks naturmenneske. Undervandsjagt i Østjylland, Vandring i Mols bjerge med en guide, eller hvad med en dejlig autentisk dykkeroplevelse i Kattegatcenret.