Baristakursus i Århus

Et Baristakursus er en fantastisk måde hvor du kan lære hvordan en rigtig kaffe skal laves og serveres.

Du kommer hurtigt til at imponere, både venner og familie med dine Barista kundskaber.

Lær at lave den perfekte kaffe, så svigermor kan se at kaffe ikke bare er kaffe. Og at pulver kaffe bestemt ikke er “rigtig kaffe”.

Barista er et håndværk

Hvorfor smager den samme kaffe, ikke ens alle steder? Kan det virkelig passe at de er bedre til at lave kaffe på en cafe en du selv er hjemme? Og er Café Latte bare kaffe med mælk?

Vil du lære håndværket og servere den bedste kaffe?. Så prøv dette Baristakursus og bliver klogere på hvorfor kaffe ikke bare er kaffe, og på hvorfor den samme kaffe kan smage forskelligt når du drikker den forskellige steder.

Oplevelsen med Baristakursus indeholder:

  • ”Cupping” (kaffesmagning) af forskellige oprindelseslande samt forskellige kvaliteter og kaffesorter – herunder en introduktion til specialkaffe og La Cabras filosofi.
  • Espressobrygning – alt hvad der skal til for at brygge en god espresso derhjemme.
  • Ekstraktion og smagning af espresso – teori omkring den ’velbryggede’ espresso, samt hvad du skal gøre for at ændre på din ekstraktion.
  • Mælkeworkshop – alt hvad der skal til for at opnå en lækker, cremet mælk, samt hvordan du hælder en cappuccino el. lign op.

Kender du ikke La Cabra kan du se deres introduktion her:

Om La Cabra

La Cabra er en anmelderrost kaffebar i det centrale Aarhus, hvor de bedste baristaer står klar med gode råd og vejledning, når det gælder ristning, brygning og kaffe i almindelighed. Hos La Cabra er kaffen et håndværk, der gerne må nørdes, men nybegyndere vil også blive budt hjerteligt velkommen i en verden fyldt med interessante smagsoplevelser.  La Cabra Coffee

Roasters er et af Europas mest hyldede mikroristerier med 10 nationale baristatitler siden 2013.

Så bestil kurset idag og bevæg dig ind i en verden af spændende og specielle kaffearter.

 

Bliv en fremragende Barista,tag et Barista kursus her og få nye kvalifikationer inden for kaffens verden
Facts om Barista

Barista er Italiensk og betyder Bartender. Kommer du til Italien kan du altså blive henvist til en anden slags bar, end du lige havde forestillet dig da du tænkte på en god kop kaffe.

I dag er ordet Barista ikke kun en del af det italienske sprog. Det er blevet internationalt. Og i ikke italienske lande betyder en Barista i dag en Professionel kaffebrygger.

Der holdes nu både lokale, europæiske og verdensmesterskaber, i at være den bedste Barista. Så for mange er det meget meget mere end en kop espresso eller kaffe der står på spil, da drømmen om at vinde World Barista Championship er kæmpestor hos de mest inkarnerede Barista.

Uddannelse som Barista 

Der findes endnu ingen officiel uddannelse som Barista i Danmark, kun nogle kurser. Men man kan i f.eks England og Italien finde nogle længerevarende Barista kurser som man kan tage på, hvis man har passionen. Men indtil du har fundet ud af om du vil være professionel Barista, anbefaler vi at du tilmelder dig dette Barista Kursus, så du kan få prøvet af om det er det du kunne tænke dig på sigt.

Bliv professionel Barista med et Barista kursus her

Søger du et almindeligt kaffekursus i Århus, er det også en mulighed hos La Cabra her!