Tandemspring med faldskærm i Herning

Faldskærmsudspring i Herning – Tandemspring 

Faldskærmsudspring i Herning bliver din største oplevelse til dato. Der findes ikke noget vildere sus, end frit fald med 200 kilometer i timen.
Mærk livet når du er i frit fald og få dit livs adrenalin kick!

Faldskærmsudspring fra 4 kilometers højde. Frit fald med 200 km/t . Det giver det største adrenalinsus man kan forestille sig.

Udspringet er en vildt grænseoverskridende oplevelse som kun de færreste får prøvet i deres liv. Det er så mange ting at det ikke kan beskrives. Men har du først besluttet dig og prøver du oplevelsen, giver det dig så meget at det er ubeskriveligt!

Der er selvfølgelig en uddannet instruktør med, der har prøvet det et utal af gange! Men det er bestemt grænseoverskridende! Men når du efterfølgende står på fast grund og har springet bag dig, er der intet der kan stoppe dig! Det er en ubeskrivelig følelse og du er “King of the World”!

Det frie fald, suset og adrenalinkicket, gør at du 100% sikkert har fået dit livs oplevelse!

Tandemudspring Herning med Dropzone inkludere:

  • 10 minutters instruktion.
  • 12-15 minutters flyvetur inden tandemspringet.
  • 55-60 sekunders frit fald.
  • 5 minutters tur i faldskærm efter det frie fald med fantastisk udsigt.
  • Certifikat/diplom.
  • Alt leje af udstyr er inkluderet i prisen.

Fun Facts:

  • Der sættes rekorder i største formation af faldskærmspringere i frit fald, hvor rekorden i Danmark (2015) var på 59 personer.
  • På verdensplan er rekorden (2006) på 400 personer, og den er sat i Thailand.

Prøv Tandemudspring Herning med Dropzone som arrangør,  for at udfordre dig selv og bevise at du kan og tør gøre det. Eller giv det i gave til din ven der altid har ønsket sig at springe i faldskærm med aldrig har fået det gjort.


Tandemspring i Herning. Dir livs oplevelse
 

Der er mange andre fede oplevelser i Herning! Tidligere gjorde man lidt grin med Herning! Men det er stilnet meget af de sidste par år! For Herning har virkeligt meget at byde på! F.eks Escape Rooms Herning og meget andet! Er du til vilde oplevelser, men alligevel på landjorden!? Så er Djævleræs en mulighed! Ikke helt i Herning, men tæt på!