Faldskærmsudspring Odense

Faldskærmsudspring Odense – tanddemspring

Faldskærmsudspring Odense er en fuldstændig adrenalin pumpet oplevelse, for dem som bare vil have det vildeste af det vildeste! Efter en flyvetur på omkring 20 minutter, hopper du sammen med en tandemmaster ud i et tandemspring. Forbered dig på et adrenalin kick så stort, at du føler det som om du er blevet sparket af en hest! For på meget få sekunder går du fra 0 km/t til over 200 km/t – så er der fart på!

Det frie fald på dette tandemspring er på omtrent 1 minut. Herefter får du 5 til 6 minutter til at få pulsen under kontrol og nyde en fantastiske udsigt over landskabet. Det er den mest spektakulære udsigt du nogensinde får at se – det garanterer vi.

Så er du lidt af en vovehals, adrenalin junkie eller bare vild med fart over feltet – så er dette oplevelsen for dig. Oplevelsen er også oplagt som en gave til den kommende brudgom.  En sidste tur med vennerne inden ægteskabet kalder.

Så snyd ikke jer selv for denne unikke oplevelse. Bestil en tur til Faldskærmsudspring Odense!

Oplevelsen inkluderer: 

  • Udspring fra 4000 meters højde i dette tandemudspring
  • Instruktion af 15 minutters varighed
  • Flyveturen inden udspringet varer 20 minutter
  • Et frit fald på op til 60 sekunder.
  • Fantastisk udsigt i de 5-6 minutter der svæves.
  • Prisen inkluderer alt nødvendigt udstyr

Praktisk information:
Der er ikke nogen aldersgrænse på Faldskærmsudspring Odense –  Der forefindes børne seler. Deltagere på ikke veje mere end 110 kg. Da udspring er meget vejrafhængig, er det en god ide at holde dig orienteret helt op til oplevelsen skal finde sted.

 


Faldskærmsudspring Odense

Mere om Odense faldskærmscenter:

Når du deltager i et tandemspring hos Odense faldskærmscenter får du professionelle instruktører med mange tusinde spring på deres CV. De har virkelig styr på alt omkring oplevelsen. Normalt springer man hovedsagligt fra et fly – men vidste du at det også er muligt fra både helikopter og luftballon?

Hvis du har fået mod på flere oplevelser som kan få pulsen lidt op, så anbefaler vi Bridgewalking Lillebælt. Hvis I gerne vil have den gode udsigt, men være flere om at dele oplevelsen kan Helikopterflyvning også være en mulighed.