Spring faldskærm Herning

Spring faldskærm Herning – et solospring i samarbejde med Dropzone

Der er ting i livet som man bare må prøve, fordi de er livsbekræftende og skelsættende. Spring faldskærm Herning bliver med garanti en af dem! Her på Dropzone har man mange års erfaring, og har springere på alle niveauer. Lige fra begyndere og til professionelle springere med rigtig mange solospring bag sig.
Du er med andre ord i ekstremt kompetente hænder, når du skal begive dig ud på dit livs eventyr. Så tør du udfordre dig selv med Spring faldskærm Herning? Dit liv vil aldrig blive det samme, det garanterer vi!


Spring faldskærm Herning
 

I et frit fald stiger hastigheden fra 0 til 200km/t på ganske få sekunder, hvilket giver en helt ubeskriveligt følesesregister. Her kan man gå fra skræk til absolut lykkefølelse i det tidsrum som springet varer. Men når det er ovre, så kan intet mere slå dig omkuld. Du er nu solospringer, og føler dig 100% klar til at erobre verden!

 

Oplevelsen hos Dropzone solospring inkluderer: 

  • Grundig teori på ialt 5 timer. Her gennemgås sikkerhed, påklædning, faldskærme, afhop fra fly, landing
  • Dit allerførste solospring på Spring faldskærm Herning
  • Kompetent og meget erfaren instruktør med hele vejen – også under springet via radio
  • Mulighed for at tilkøbe flere spring.

Vidste du at i “gamle dage” var faldskærme som regel produceret af stoffer som silke, bomuld eller nylon. De blev herefter coated med silikone for bedre styrke. Nu til dags har udviklingen heldigvis gjort at faldskærmene er af langt bedre kvalitet og er produceret af kunststoffer med ekstrem holdbarhed.

 

Mere om Dropzone: 

Dropzone som står bag Spring faldskærm Herning råder over det ene af de 2 største fly til udspring i Danmark. Det viser bare hvor ekstremt professionelle de er. Kapaciteten på centeret er helt op til 6000 spring, og oplevelsen bliver filmet – med mulighed for at købe en USB stick med dit livs oplevelse. Det er virkelig gennemført.

Herning har efterhånden rigtig mange oplevelser at byde på. Hvis du fx. godt kan lide mysterier, er det helt oplagt at prøve Escape Room Herning – Sabotage. Eller hvis det skal være lidt mere actionpræget kan vi også tilbyde Kør Djævleræs Jylland, som dog ligger lidt nord for Hobro.