Ginsmagning Århus 

Når det kommer til ginsmagning i Århus, er der mange gode bud! Gin har i mange år haft et lidt blakket ry – men den tid er forbi! Antallet af gin-elskere vokser eksplosivt landet over, og det skyldes ikke mindst de mange dygtige gin producenter, der findes rundt omkring i vores lille land. 

Mange af dem er heldigvis søde til at tage imod gæster, vise rundt på deres destillerier, og fortælle om deres produkter. Du kan tage rundt til ginsmagninger i Århus, og resten af landet, og få en kæmpe smagsoplevelse. Hvad end du er nybegynder inden for gin, eller en vaskeægte gin veteran, får du helt sikker noget ud af disse oplevelser!

Vi har her på siden samlet en liste over det bedste af det bedste, når det kommer til ginsmagning i Århus.

 

Njord Gin Distillery

Njord Gin i Århus har en meget simpel mission – de vil lave verdens bedste gin.

Njord Distillery er nok det mest kendte indenfor fremstilling af gin i Danmark. Ginsmagning hos Njord i Århus er meget populært, bestil derfor deres smagninger i god tid.

Med i oplevelsen får du velkomstdrink, rundvisning på Danmarks eneste dedikerede gin destilleri, og masser af fortællinger og ny viden om ginnens verden.

I smager 5 forskellige Njord Gin, så der er noget for enhver smag! Tonic og snacks er inkluderet. Du har selvfølgelig mulighed for at købe noget af deres egenproducerede gin med hjem.

Er du interesseret i at vide mere om ginsmagning i Århus os Njord Gin Distillery? Så klik her for at læse mere, eller tryk på knappen for at bestille oplevelsen. 

 

Ginsmagning Njord Distillery

 


 

Ginsmagning hos Highlanders Bar i Århus
Ginsmagning hos Highlanders Bar

 

Ginsmagning i Århus på Highlanders bar

Århus baren Highlanders er også begyndt at gøre sig i Ginsmagninger. Og har du prøvet deres ølsmagning på Highlanders bar, ved du også at der bliver gjort noget ud af det. Og det gør sig også gældende når de holder Gin smagning i Århus, på Highlanders. De giver den hele armen og sørger for at du får en fantastisk aften, med masser af smagninger og godt humør.

Er du i Århus og er du vild med Gin, så er det her oplevelsen du ikke må gå glip af.

Smag på Århus og en Ginsmagning i Århus her

 


 

Kender du historien om tonic?

I det 17. århundrede lærte europæere fra de indfødte i Sydamerika, at barken af kinatræet kunne behandle feber. Kinatræet fik kælenavnet “febertræet”. De isolerede kinin, et stof i barken som medicinske ingrediens. Briterne kværnede kinin til et pulver og gav det til tropperne i Indien for at bekæmpe malaria. Kininpulveret var dog så bittert, at soldaterne begyndte at blande det med sodavand og sukker og de skabte dermed en forløber for det, vi nu kender som tonicvand. Senere begyndte de at hælde gin i, hvilket banede vejen for Gin & Tonic. Det er i øvrigt her, at den verdenskendte tonic, Fever Tree, har fået sit navn fra. 

Hvad med den om skørbug og den britiske flåde?

I 1747 opdagede en skotsk læge ved navn James Lind, at mangel på C-vitamin forårsagede skørbug. Den britiske flåde var meget hårdt ramt af skørbug på daværende tidspunkt. James Lind opdagede at citrusfrugter både kunne forebygge og helbrede sygdommen. Britiske søfolk og soldater blev herefter udstedt en obligatorisk ration af limes — hvor af mange af dem endte i deres Gin & Tonics.