Øl og ostesmagning i Gundestrup

Fynboerne går all in når det gælder ølsmagning på fyn. Her “nøjes” man ikke med en simpel ølsmagning, der skal mere til for at trække en Fynbo ud på smagning.

Gundestrup mejeri og bryghus, har her lavet en sjælden, men utrolig populær kombination, hvor de både laver ost og øl.

De brygger øl der passer til de producerede oste, så hører du til dem der mener at det skal være ost og rødvin skal du prøve dette event. Det kan varmt anbefales og brygmesteren forstår virkelig at ramme den perfekte smagsoplevelse sammen med mejeristerne. Som noget helt specielt kommer vallen fra mejeriet med i øllet.

Du bliver vist rundt i både mejeriet og bryggeriet, samtidigt med at du får fortællinger om de sydfynske oste og øl. Efterfølgende er der smagning med både ost, øl og pølser.

Historie

Mejeriet er over 100år gammelt, ja faktisk helt tilbage fra 1888. Det var andelsmejeri indtil 1983 og fra 2007 er det også bryggeri. Mejeriet i Gundestrup er kendt for deres særdeles gode rygeoste. Men deres Fynbo Ost er kåret som Nordens Ost i 2010. Så de har rigtig godt styr på både rygeost, almindelige oste og selvfølgelig øl på sydfyn.

Er du interesseret i denne spændende og enestående mulighed for en smagsoplevelse, kan den bestilles her, hvor du Kan du se mere om muligheder og tidspunkter her