Ølsmagning hos Århus Bryghus

Ølsmagning i verdensklasse, lige midt i Jylland!

Under ølsmagningen hos Århus Bryghus får du 45 minutters rundvisning med fortælling om deres historie, øl, brygning og ingredienser. Ølsmagningen efter rundvisningen tager ca. 45 min.

Der smages på 3 øl fra tanken og 3 øl fra flaske eller fad. Der er efter smagningen mulighed for at købe øl med hjem.

Få udfordret dine smagsløg, opdateret dit ordforråd, og få en ordentlig én på opleveren med denne fantastiske ølsmagning!

Ølsmagningen foregår på Århus Bryghus, som er placeret på Gunnar Clausens Vej 26, i Viby, lige uden for Århus.

Bestil oplevelsen ved at klikke her!

Et lille tip herfra: Tag offentlig transport, eller bliv bragt og hentet. Det er ikke sikkert, at i selv er i stand til at køre hjem efter smagningen. 

OBS: For at deltage i arrangementet, skal man være over 18 år.

Er du interesseret i smagninger andre steder end lige Århus, så klik her og se en oversigt, over de forskellige udbydere. Der er mulighed for at deltage i ølsmagninger i mange byer, og hos mange forskellige arrangører.

Er du ikke så meget til øl, så findes der heldigvis også oplevelser til dig! Vi har en guide til de bedste ginsmagnings oplevelser – den kan du finde på denne side.

Whisky, cider- eller vinsmagninger kan vi også hjælpe dig med at finde – ved at klikke her, kan du se vores oversigt over de forskellige meget spændende smagsoplevelser.

Ønsker du at kombinere din ølsmagning med en gourmet eller madoplevelse, så har vi også samlet de bedste tilbud fra hele landet. Dem kan du danne dig et overblik over på denne side.

Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse, med de spændende smagsoplevelser – du får uden tvivl en på opleveren, og et minde du sent vil glemme.

Århus bryghus ølsmagning