Lån til din næste storbyferie eller smagsoplevelse! Hurtig udbetaling og god rente hos Basisbank

Vild med Storbyferier?

Er du typen der bare er vild med storby, cafeer og mennesker der summer rundt. Så er vores kategori med Storbyferier lige det rigtige sted at kigge for dig.

Her finder du alle de spændende storbyferier og til de bedste priser. Vi samler alle udbydere af fly, hotel, transport fra lufthavn, spisesteder og rabatter på attraktioner. Så hvis du kun vil kigge et sted når du skal på storbyferie i Europa, så er du kommet til den rigtige hjemmeside.

Vi finder alle slags storbyferier til dig

Hos os finder du storbyferien uanset om du vil på romantisk storbyferie til Paris med kæresten, opleve København, på storbyferie til Barcelona med vennerne for at se verdensberømte FC Barcelona, på shoppetur til London med datteren, til Rom med familien, eller hvis du bare vil på forlænget weekend med kæresten til Berlin og opleve deres julemarkeder.

Hold dig opdateret

Vi finder hele tiden nye samarbejdspartnere der har noget at tilbyde til din næste storbyferie, så hold dig jævnligt opdateret på siden så du har de nyeste tilbud.

Planlægning af turen

Vi anbefaler altid at du laver næsten alt planlægning hjemmefra. Vores egen erfaring med storbyferier viser, at hvis ikke planen er lavet hjemmefra, ja, så kommer man til at rode sig ud i alt for mange ture. Mange af dem bliver ikke gennemført, til stor ærgelse for dem der havde den på tjeklisten.

Vær realistiske med hvor mange ting man kan, og vil, se på en dag. Vælger man at gå rundt i en storby kan der sagtens komme både 20 og 30 kilometer i benene på en enkelt dag. Dette er problematisk, for så begynder de indlagte stop at tage lidt længere tid end man havde tænkt sig.

Samtidigt er det rigtig ærgeligt hvis man samtidigt skal haste igennem de spændende seværdigheder man er kommet for at se.

Vi håber i kan bruge vores storbyferie råd, der gerne skulle hjælpe jer til den bedste storbyferie!

Vi har flere spændende rejseguides her i vores rejsemagasin som du kan læse hvis du har lyst.

Eller gå tilbage til forsiden.