Weekendophold og miniferier

Weekendophold og miniferier

Vi har samlet de weekendophold og miniferier der giver mest value for money.

Uanset om du skal på kæresteophold i weekenden, om du skal på fodboldtur med vennerne, eller om du bare kigger efter det perfekte sted at holde en afslappende ferie, finder du det her.

Har du brug for afslapning kan vi anbefale hotel Thingaard i Thy, her får du et Spaophold der får dig ned i et tempo, så selv Niels Hausgaard virker hurtig. Inviter kæresten med på en weekends afslapning, med kærligheden i højsædet, i dejlig Thy.

Skal det være billigt med lækker, anbefaler vi Lübker ved Nimtofte. Her får du får kun 300kr adgang til Spabad og wellnesscenter. Der er fri frugt og kaffe imens du er der. Parkering er gratis.

Ystad Saltsjöbad i Sydsverige byder på ren forkælelse og wellness. Trænger du til at trække stikket, kommet hjemmefra og slappe fuldstændigt af, er Ystad lige stedet for dig.

 


Inspiration til ferier og weekendophold

Vi har samlet nogle forslag til, hvor du eventuelt kan tage hen på miniferie. Dem kan du læse meget mere om her!

 

 

1. Rom

Rom er den perfekte by til et weekendophold. Det er som et stort udendørs museum med historie overalt, lige meget hvor end du ser. Du kan slentre langs gaderne, kaste en mønt i Trevifontænen, besøge det historiske Colosseum, slappe af i solen med en dejlig gelato og selvfølgelig spise en lækker pizza.

Hvis du kan lide markeder, er der hver søndag et marked i Trastevere (et middelalderligt område i Rom, der er adskilt fra den centrale by ved floden Tiberen): Porta Portese Flea Market. Mens du er i Rom, kan du endda besøge en anden stat: Vatikanstaten, den mindste internationalt anerkendte uafhængige stat i verden, og i øvrigt også der hvor Paven ”holder til”.

 

2. Amsterdam

En hurtig flyvetur, køretur, bus eller togtur væk fra Danmark, ligger en af danskernes yndlingsdestinationer. Amsterdam er perfekt til en weekend med sightseeing, shopping og stop i kaffebarer (hvis man da er til den slags). Da alt det fede i byen, er relativt tæt samlet, kan du nemt ordne en lang to-do-liste inden for et par timer. Derfor er Amsterdam oplagt til et weekendophold!

Vondelparken er f.eks. Kun en kort gåtur fra Rijksmuseum og Van Gogh-museet, mens Heineken-oplevelsen kun er få gader derfra. Men egentlig er Amsterdams skønhed, at der ikke er brug for at planlægge. Det er bare at tage fornuftigt fodtøj på, slentre rundt og nyde hver eneste skridt i den flotte og maleriske by.

 

3. Wien

Gammel charme, kombineret med det bedste fra den moderne verden: Wien er et godt bud på det ideelle weekendophold. Storheden oplever man ved de kejserlige boliger, og de smukke blomstrende haver giver den perfekte kulisse for en romantisk spadseretur eller picnic. Byen emmer af europæisk historie, og du kan få timer og atter timer til at gå, med bare at gå og opleve byen på egen hånd.

Wien er særligt kendt for sin cafe kultur. Nyd en god kop kaffe i byen, mens du nyder levende musik. Men glem ikke, at en weekend i Wien ikke ville være komplet uden en schnitzel og øl! Den østrigske hovedstad er bestemt et besøg værd, og er et fantastisk godt bud til et weekendophold!

 

Vil du gerne læse mere om storbyferier? Så tag et kig på vores side med en guide til Storbyferier.