Lyt til lydbog

Lydbøger er populære som aldrig før. Og ikke uden grund! Du kan høre lydbog når du arbejder, sover, slapper af, eller når du slår græs. Derfor er det praktisk med en god lydbog.

Vi har selv nydt gode lyderbøger og er vilde med de mange gode krimiserier, der er udgivet de senere år.

Derfor har vi lavet denne kategori om lydbøger, så du kan få de bedste krimi lydbøger serveret.

Vi gør opmærksom på at vi kan få provision fra de firmaer der udbyder lydbøgerne. Det er oftest små beløb, men de er med til at betale for at siden kan bestå og udvikle sig.

Indtil nu har vi anmeldt lydbøger fra bookbeat.dk, men flere kommer snart.

Her vil vi koncentrere os om de gode serier der findes. Der er rigtig mange af dem og de bliver mere og mere populære.

Gode krimi lydbøger

Flere af serierne er filmatiseret, som f.eks Afd. Q, som er skrevet af Jussi Adler-Olsen og indspillet med Nikolaj Lie Kaas og Fares Fares i hovedrollerne, i de første 4 film og Ulrich Thomsen og Zaki Youssef i de næste indspilninger.

Ofte får man en meget bedre oplevelse når man hører lydbøger, i forhold til når man får set filmen. Filmen er tit en skuffelse, da der mangler mange detaljer i forhold bogen. En lydbog er typisk på 10-15 timer eller 500 sider. Det er svært at få plads til 15 timers oplæsning, i en spillefilm på 1 time 30 minutter. Derfor anbefales det næsten altid, at man ikke ser filmen når man har læst bogen.

Snemanden af Jo Nesbø er et godt eksempel. Bogen er nr. 7 i serien om den alkoholiserede Harry Hole. I bogen har man igennem de foregående 6 bind, lært Politimanden Harry Hole at kende. Det kendskab får man ikke med i filmen og det er en skam, for selvom han er en alkoholiseret politimand, kommer man til at holde af ham.

Filmen er med Michael Fassbender som Harry Hole og Fassbender spiller rollen som Harry rigtig godt. Det er bare ikke nok, når både forhistorie, samt en 15 timers lydbog, skal koges ned til en spillefilm på 1 time og 59 minutter.

Der er mange spændende krimilydbøger som kan hentes eller streames, så det er bare med at komme i gang 🙂

 

 

God fornøjelse med lydbøgerne

Living-guide.dk