Guidet tur i Århus

Byvandring I århus med Guide

En byvandring i Århus med Guide er en rigtig god måde at opleve byen på og lære den at kende. Det kan være du er tilflytter til Århus og vil lære noget om byen. Det kan være du er turist og interesseret i Århus og kultur?

Der kan være mange grunde til at deltage i byvandringen i Århus med Guide. Men uanset hvorfor du deltager er det med garanti en god oplevelse!

Du får set en masse spændende steder, får en masse spændende fortællinger om Århus, helt tilbage fra Aros. Du får et indblik i hvorfor byen er blevet bygget og ændret som den er. F.eks at Hovedbanegården blev hævet i 1920érne.

Vi vil ikke afsløre fortællingerne her. Men vi kan med sikkerhed sige at det klart er en af de bedste guide vandringer der udbydes i Århus, sammen med en guidet tur i Århus sammen med en hjemløs.

Aarhus er en by med en lang historie, der strækker sig helt tilbage til vikingernes Aros. Aarhus Culture Walk tager dig rundt til byens historiske knudepunkter og vil med garanti fortælle dig en ting eller to du ikke vidste om Jyllands hovedstad.

En byvandring i Århus med guide indeholder:

  • 2 timers byvandring
  • Spændende historier og fakta om Aarhus’ historie

Du vil helt sikkert være klogere på Århus som by og på Byens historie efter denne spændende byvandring.Byvandring i århus med guide
Er du igang med at finde oplevelser i Århus har vi Danmarks nok største udvalg. Så uanset om du kigger efter et gavekort til fødselsdag, er ved at arrangere en polterabend i Århus, vil opleve byen Århus eller bare er nysgerrig på hvad Århus kan tilbyde som by, ja så er det muligt at finde det her på siden!

Havnebassinnerne i Århus er som noget af det sidste nye også blevet fuld af liv og oplevelser. F.eks kan du nu prøve Wakeboard i Århus havn.