Find den bedste vinsmagning i Århus

Vinsmagning i Århus

Når det kommer til vinsmagning i Århus, er beboerne i smilets by heldige. Der er mange gode udbydere at vælge imellem, og det er dem, vi har forsøgt at samle her! I Århus finder du flere af de bedste steder i Danmark at prøve vinsmagning. Du finder her på siden et overblik, over de dygtige udbydere. Du kan læse videre her på siden, og blive klogere på de forskellige vinsmagninger i Århus. God fornøjelse!  

 

 

Vinsmagning hos Smagførst

Smagførst har gennem mange år forfinet smagningernes kunst. Siden 2009 har Smagførst gjort det til deres mission, at formidle deres enorme viden om vin, og forskellige slags spiritus, gennem smagninger. Smagningerne har de holdt både for virksomheder og private – med stor succes!

Medarbejderne er nørder inde for deres område, og ved altså virkelig hvad de taler om. Deres talenter kommer til syne, når de vidergiver deres enorme viden til dig. Den viden og begejstring, der smitter af på dig, og gør dig i stand til at fange og opdage alle smags nuancerne, og få mere ud af den gode vin.

Under Smagførsts vinsmagning i Århus, får deltagerne lov at smage mellem 7-9 forskellige fantastiske vine. Dertil serveres vand og brød, til at rense smagsløgene, så man får mest muligt ud af smagningerne.

Under vinsmagningen bliver der fortalt meget levende om vinen. Både informationer og gode historier. Det er naturligvis også tilladt at stille alle de spørgsmål, man vil. Lyder det som noget for dig? Så klik her og læs meget mere om vinsmagning i Århus hos Smagførst.  

Vinsmagning i Århus hos Smagførst

                         

Vinsmagning i Århus hos Kjær Sommerfeldt

Kjær Sommerfeldt har mange års erfaring i vinbranchen, og er faktisk den ældste vinhandel i Danmark. 

De har siden 1875 solgt vin til danskerne, fra hele verden. Takket være deres tætte samarbejde med forskellige vinhuse rundt omkring i verden, er de eksperter i vin, og er i stand til at skaffe de bedste flasker. 

Kjær Sommerfeldt har både vinsmagning i Århus og i København. Derudover har de i begge byer butikker, og er i øvrigt Kongelig Hofleverandør. 

De holder vinsmagninger der passer til enhver. De er mest kendt for deres “all-round” vinsmagninger, hvor man smager meget forskelligt vin – men de holder også vinsmagninger med temaer.

Det kan f.eks. være en vinsmagning med fokus på Argentinsk eller Fransk vin. Det kan du læse meget mere om ved at klikke her.  

Vinsmagningen varer cirka 2 timer, og undervejs smager i på 6-7 forskellige vine. I bliver sat grundigt ind i vinen, og lærer om hvordan dine forskellige sanser kan bruges til at få mest ud af netop den vin i smager. 

Derbliver serveret vand og brød mellem smagningerne, så du kan få renset smagsløgene og få mest muligt ud af smagningen. 

Vil du læse mere om vinsmagning i Århus hos Kjær Sommerfeldt? Så klik her og læs meget mere. Ønsker du at bestille? Så klik på knappen nedenfor!

Vinsmagning i Århus hos Smagførst

 

 


Vil du læse om vinsmagninger eller andre smagsoplevelser, andre steder i landet? Så tag et kig på hvad der bliver tilbudt, i de forskellige områder af Danmark! 

 

Vinsmagninger i andre byer:

Vinsmagning i København

Vinsmagning i Syddanmark 

 

Andre smagsoplevelser i Århus: 

Ølsmagning hos Århus Bryghus

Kaffekursus hos La Cabra i Århus

 

Godt at vide: 

Vi har samlet en liste med tips og tricks til vinsmagninger – så du let kan finde ud af, hvordan du får mest ud af en vinsmagning! Klik her for at læse vores guide.