Smag Gin

Ginsmagning er blevet utroligt populært de seneste år. Og ikke uden grund. Tidligere var Gin noget man drak med Tonic og så rakte opfindsomheden ikke ret meget længere.

Nu er Gin blevet en videnskab som f.eks Whisky og Vin. Der bliver produceret mange flere forskellige slags Gin, hvilket har gjort interessen for at prøve Ginsmagninger større og større.

Ginsmagning i København

I Købehavn er Copenhagen distillery stormet frem og har vundet de Gin elskende danskeres hjerter med deres specielle flasker og varierende dufte.

De har placeret distilleriet i en lagerhal bag Christiania hvor de rammer stemningen helt perfekt. Du kan se mere her hvis du ønsker at komme til Ginsmagning i København. Prisen ligger pt. på 350,- for en smagning der tager ca. 1,5 time inkl. rundvisning. Der er 7 forskellige Gin til smagningen.

Ginsmagning i Århus

I Århus er det hos Njord Ginsmagningen foregår. Her har Njord Gin Distillery placeret sig ved pumpehuset. Man mærker med det samme at der er stor kærlighed til Gin og fremstillingen af Gin.

Njord Gin Distillery er også det første Gin destillery i Danmark. Der lave små mængder hver gang og alle flasker er nummererede.

Der smages på 5 Njord Gin, og der vil være snacks under smagningen.

Prisen ligger pt. på 399,-. Du kan bestille Ginsmagningen i Århus her!

Ginsmagning i Kolding

Hos Trolden i Kolding, som også er et Bryghus, kan du også komme til Ginsmagning i Kolding. Trolden er mest kendt som bryghus, men har de senere år også budt ind med Gin af rigtig god kvalitet. Og som et tilbud til interesserede Gin entusiaster tilbyder de Ginsmagning og rundvisning for kun 199,-.

I alt 2 timers oplevelse i en verden af Gin, hvor du smager 6 forskellige, sammen med 2 forskellige Tonic.

Se mere om, eller bestil Ginsmagningen i Kolding hos Trolden her!

Som et ekstra tilbud har Trolden Distillery også lavet mulighed for at udvælge sit eget Gin fad. Ginen tappes efter 6 måneder i 50cl flasker. Prisen er 1795,- Se mere om denne spændende mulighed her.

Er det ikke lige gin du er til?

Hvis det ikke lige er en ginsmagning der er sagen, så har vi heldigvis også andre smagsoplevelser! Hvad end det er øl, vin, whisky, eller sågar cider, så guider vi dig til en fantastisk oplevelse, der virkelig sætter smagsløgene på arbejde!

Er du interesseret i at se, hvilke ølsmagnings oplevelser der ligger og venter, i nærheden af dig, så tag et kig på vores oversigt over ølsmagninger. Du finder oversigten på denne side.

Er du heller ikke så meget til øl? Så tag et kig på denne side hvor vi har samlet alt fra vinsmagninger, til whiskysmagning eller cidersmagninger! Der er helt sikkert noget for enhver smag.