Whiskysmagninger i hele Danmark

Whiskysmagning i hele Danmark!

 

Whiskysmagning er som mange andre spiritus drikke blevet populært. Med udviklingen og den innovative tilgang, er det ikke længere nok, bare at hælde en flaske Morgan i Colaen. Vi vil have go Whisky!  Vi vil have kvalitet! Og det får vi!

Med en whiskysmagning i et af landets førende huse indenfor for whiskydestillering, F.eks Braunstein i Køge, men også mange andre, er vi kommet meget tæt på det perfekte whisky. Der bliver virkelig gået op i processerne og fremstillinge af whisky. Ingen detaljer er for små til at være gældende og idag er der så stor konkurrence omkring fremstillingen af whisky, at kun de bedste og mest seriøse whiskyproducenter bliver valgt.

Whiskysmagninger i KøbenhavnWhiskysmagninger i Århus
Whiskysmagninger i København
Whiskysmagninger i Århus

 

Du kan smage dansk producerede whisky og også importerede whisky, til kun få hundrede kroner og bagefter kommer du hjem med en rigtig fed oplevelse med whisky. Og en helt sikker indstilling til, at du aldrig mere vil nøjes med en Morgan Whisky.

Giv dig selv en whisky smagsoplevelse og bestil en whiskysmagning med kvalitets whisky fra hele verden. F.eks her i Århus hos Highlanders bar, I København hos BraunsteinPå Fyn i Nyborg eller hos Trolden i Kolding som bare bliver ved med at imponere med deres bryghus og destilleri. Hos Trolden kan du også lave din egen Whisky, et fad whisky eller bare smage på whisky.